FOTBAL  »  Superliga  »  UEFA

Promovat! » Ovidiu Haţegan e aproape de elita arbitrilor continentali. Are şanse să conducă la Euro 2016!

Ultimele meciuri europene ale lui Haţegan au fost: Bayern - Lille (6-1, Ligă), AIK Solna - Napoli (1-2) şi Tottenham - Lazio (0-0, ambele EL)
Ultimele meciuri europene ale lui Haţegan au fost: Bayern - Lille (6-1, Ligă), AIK Solna - Napoli (1-2) şi Tottenham - Lazio (0-0, ambele EL)

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 01:18

Arbitrul în vîrstă de 32 de ani, fără greşeală la ultimele meciuri din Ligă şi Europa League, a fost avansat de UEFA la categoria Elite Development.

Frumos cadou de Crăciun. Arădeanul Ovidiu Haţegan a fost recompensat de UEFA pentru prestaţiile excelente din Champions League şi EL. Abilitatea şi curajul îl impun, meci după meci, în ochii specialiştilor internaţionali.

Foarte apreciat de faimosul Pierluigi Collina, preşedintele Comisiei de Arbitri a forului continental, doctorul în vîrstă de 32 de ani a mai urcat o treaptă în ierarhia "cavalerilor". Din această lună, lasă în spate First Class, avansînd la Elite Development. A doua categorie, anticamera Elite, formată din cei mai valoroşi arbitri europeni.

Surse din apropierea UEFA susţin că Haţegan ar putea fi cooptat în lotul lărgit pentru CM 2014, dar numai ca arbitru de rezervă. Însă ar avea şanse mari să conducă meciuri la Euro 2016. Cu o singură condiţie: să confirme! Şi Alexandru Tudor, şi Cristi Balaj au fost în ultimii 3 ani în Elite Development. Dar s-au întors în First Class.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Decembrie 2012, 18:38

Bravo Hategane !! Din nou altii vad mai bine ca noi,in gradina noastra !?.Ovidiu Hategan,ori are pile la Colina,ori UEFA promoveaza ce critica FRF,ori-varianta castigatoare- e chiar valoros.Scapat de Avram (& copiii),de Craciunescu se poate dezvolta. Cum nu-l vad sa "puna botul"" in Romania va fi-in continuare- hulit,in Europa,apreciat. Sint sigur ca va promova intre primii,are tot ce-i trebuie:educatie,caracter,scoala,e rabdator,nu e isteric,nu e afiliat la cluburi din tara,ia decizii buine,plus ca este obiectiv,arbitreaza culori,nu cluburi. Asa ca vei avea...Sarbatori chiar fericite Ovidiule !!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Decembrie 2012, 13:23

Nici asta nu va promova in Elite ...

oonniixx
oonniixx  •  21 Decembrie 2012, 11:14

Felicitari pentru aprecierile celor de la UEFA! Sanatate si bafta la ....CM 2014 si la CE 2016 !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează