FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Propunere de ultimă oră » Becali a decis să scoată banii în scandalul cu șefii CSA: "Și gata, am scăpat de ei!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 08:43

Războiul dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei este departe de a se încheia, dar patronul echipei din Liga 1 a venit cu o soluție pentru a-i impăca pe generali.

Becali le-a propus celor de la CSA să le cumpere o echipă din Liga 1 și să numească Steaua.

"Le cumpăr eu loc în Liga 1. Știu eu de la ce echipă, nu-i spun numele. Acea echipă face asociere cu ei și le dau locul în Divizia A. Ei au numele, pot să-și zică Steaua și le dau locul și gata, am scăpat de ei.

 Le dau eu loc, să mă lase în pace. Schimb și numele eu, iau ei Steaua, le plătesc eu locul, le plătesc tot, dar nu o să poată să-l ia.

Au bază de pregătire, că o să-i lase Armata în Ghencea, dar palmaresul nu îl pot lua pentru că e la mine. Așa e legea firii, zăpada e albă, nu e neagră", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali și condiţia pentru a renunţa la Steaua: "Doamne, m-ai făcut geniu dacă eu înţeleg şi ceilalţi nu"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
1701069940184156
Florin Ion  •  20 Ianuarie 2017, 11:30
Postat de Radu Toader pe 19 Ianuarie 2017, 17:00

Domnule Becali aveti atate persoane alaturi de dumneavoastra nu trebuie sa cedati in fata lui Piturca si a lui Talpan. Comentariul facut astazi pe facebook de comandantul din acea perioada a clubului STEAUA D-nul Gen Laurentiu Rosu este cel mai elocvent lucru .Scoateti acest comentariu si datile s-al citeasca toti prostii.Acolo spune foarte clar cum ati preluat sectia de fotbal si a cui este echipa de fotbal Steaua. Colonelului Talpan ii spun ca pacat ca nu-i calca pe urme regretatului de taicasu care la dus acolo la steaua .

Nu cu Talpan se bate Becali! Chiar nu intelegeti? Se bate cu legile tarii asteia! Ca si atunci cand l-a bagat pe ala in portbagaj, sechestrandu-l!

timm
timm  •  20 Ianuarie 2017, 11:16

Anunt important pentru gigisti. Despre PALMARES.GSP ieri "Steaua Bucureşti devine de fapt FCSB, însă Steaua Bucureşti va continua să existe sub proprietatea Clubului Sportiv al Armatei. Practic, cel mai mare club de fotbal din România se rupe în două. FC Steaua Bucureşti, aparţinând CSA, va avea palmaresul de la înfiinţare, iunie 1947, şi până în ianuarie 2003. Iar ultimii 14 ani, cu performanţele obţinute, sunt în "CV"-ul clubului patronat de Gigi Becali."

supereduardo10
supereduardo10  •  20 Ianuarie 2017, 11:09
Postat de redblue87 pe 19 Ianuarie 2017, 17:36

Bine ca justitia nu se face pe comentarii pe facebook ca eram rau. Baga-ti unghia in gat, palmaresul si sigla sunt la CSA.

Exact asta inseamna marca ..cum au pus botu aplaudaciica este vorba de o banala sigla :)))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează