FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, MIERCURI, 16:45, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK PLUS

Propunere incredibilă a fanilor Rapidului » Vor să piardă la "masa verde" pentru Pancu!

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 18:13

Un grup al suporterilor rapidişti a solicitat conducerii ca Daniel Pancu să fie folosit la meciul cu Pandurii, deşi este suspendat, după ce a văzut cartonaşul roşu la partida cu CFR Cluj, scor 1-2.

Dacă giuleștenii l-ar folosi pe Pancu, atunci ar urma să piardă cu 3-0 în fața Pandurilor.

"Am pierdut la «masa verde» un campionat pentru o brichetă... hai să pierdem (tot la «masa verde») un meci pentru Pancu! Daniel Pancu merită să se retragă jucînd într-un meci anti-sistem! Ar trebui să fie titular în meciul cu Pandurii!

Cui îi pasă de cele 3 puncte pierdute la Comisii??! Cît ar valora punctele astea în balanță cu spiritul Rapidului?!... Pe această cale îi cerem patronului echipei, ca la meciul cu Pandurii să lase intrarea liberă, astfel încît stadionul să fie plin", anunță un grup al fanilor Rapidului.

Daniel Pancu, 38 de ani, a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon. Fiind eliminat la meciul cu CFR Cluj, acesta nu are drept de joc pentru ultima partidă a giuleștenilor în Liga 1, formația fiind deja retrogradată.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (87)
protech
protech  •  26 Mai 2015, 23:45

Asta este o idee extraordinara!!! Chiar este. Mai ales ca fara varianta asta nebuna, Pancu s-ar retrage intr-un mod nedemn, cum nu merita. Sa vrea Moraru!

dinarad
dinarad  •  26 Mai 2015, 15:19

BRAVO unicilor suporteri rapidisti. Intradevar ar fi ceva sa joace Pancu. Și ce dacăa ar pierde la masa verde. Chiar așaȘ au pierdut ei un campionat pentru un *** de bricheta in fața hoților de la Steaua , ce importanță mai au 3 puncte. Bravo RAPIDISTI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi47.reload
cristi47.reload  •  26 Mai 2015, 14:44
Postat de Andrei Dan pe 26 Mai 2015, 11:46

Ar fi ceva in spiritul Rapidului, care tot timpul s-a luptat cu sistemul. S-ar putea face o cheta sa platim eventuala amenda, care dupa parerea mea, o merita Pancu, unul din cei mai reprezentativi jucatori al Rapidului.

Ar fi in spiritul Rapidului care tot timpul s-a luptat cu legea

Vezi toate comentariile (87)
Comentează