FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-CRAIOVA 2-1

Prunea îl apără pe Augustus: "E o suspendare prea mare, se creează un precedent"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Suspendat opt etape pentru greşelile din confruntarea Dinamo-Craiova, Augustus Constantin este apărat de managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea.

"Suspendarea lui Augustus Constantin este foarte mare şi periculoasă, se creează un precedent. Ce facem acum? Dacă un arbitru nu acordă un penalty, îl eliminăm până la finalul campionatului? Dacă greşesc mai mulţi? Cine mai conduce meciurile?", a spus Florin Prunea.

"Centralul" vîlcean va fi suspendat nu mai puţin de 8 etape, după care însă nu va avea voie să revină în Liga I. După ispăşirea pedepsei, va fi delegat doar la Liga a II-a şi a III-a, ceea ce înseamnă că pînă la finalul acestui sezon el nu va mai apărea la nici un meci din prima divizie.

Va fi eliminat şi de pe lista FIFA?
Cum în vară clasamentul final va ţine cont şi de numărul de jocuri, Augustus va pierde teren faţă de alţi arbitri şi suspendarea încasată ieri l-ar putea aduce în situaţia de a fi exclus de pe lista FIFA. Este pentru a doua oară în actualul sezon în care Constantin jr. e reţinut de la delegări, după ce în tur a stat două meciuri pe bară în urma jocului CFR Cluj - FC Braşov 2-1, cînd n-a acordat un penalty pentru oaspeţi.

"Asistentul mi-a zis că nu e penalty"
Augustus a realizat că a greşit că n-a dat 11 metri chiar în pauza meciului Dinamo - Craiova, cînd a văzut fazele la televizor. La final, a admis în faţa observatorului că a greşit, însă a dezvăluit un lucru extrem de interesant. "Asistentul Stoianoff mi-a strigat efectiv în cască faptul că nu e penalty. Era atît de convins încît am mers pe mîna lui", i-a zis Augustus supervizorului Vasile Curt.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
 •  23 Februarie 2010, 17:15

E normal sa-i ia apararea lui Augustus eu ma astept sa ceara si reabilitarea lui Corpodean si Lajos au lucrat in federatie au mancat o paine impreuna au luptat ptr aceeasi cauza deci nu vad ce e incorect sa le ia apararea ptr binele lui dinamo faci orice.

gandrei
gandrei  •  23 Februarie 2010, 16:04

mare greseala din partea oficialilor dinamovisti de a lua apararea arbitrului. a gresit - sa plateasca. asa e corect. cand s-a gresit impotriva lui dinamo, borcea cerea excluderea din arbitraj. atunci era lupul moralist, cum e becali acum.

 •  23 Februarie 2010, 15:53

Unica solutie: ELIMINARE!!! Mai si recunoaste ca a vazut penalty - hotie pe fata!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează