FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea: "Nu am fost nici retrogradat, nici trecut pe linie moartă la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2010 00:00

Florin Prunea a declarat în această dimineaţă pentru www. gsp.ro că nici nu s-a pus problema schimbării sale din funcţia de manager sportiv al lui Dinamo, în ciuda organigramei postate pe site-ul clubului, din care lipsea numele său.

"Îmi desfăşor activitatea la club absolut normal, chiar acum mă aflu la treabă. Nu am fost retrogradat din nici o funcţie, doar echipele retrogradează",
a comentat Prunea pentru gsp.ro.

"Nici pe linie moartă nu am fost trecut. Am aceleaşi atribuţii ca şi pînă acum"
, a mai spus el.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
crackporta
crackporta  •  02 Iulie 2010, 15:39

ba da asta chiar e "sugativa" :)...nu cred ca face nimic, ba mai mult genereaza si tensiune la club. asta e mai folositor adversarelor :)) Hai Steaua!

florinch
florinch  •  02 Iulie 2010, 13:17

Sunt foarte curios care sunt atributiile tale si care este aportul tau la club.Eu ma mir ca actionarii va mai tin pe tine si pe Ionel Ganea.Banii de pe saleriile voastre ar fi mult mai folositori la orice altceva,chiar daca s-r duce la copii si juniori (sau mai ales).

feurdean
feurdean  •  02 Iulie 2010, 13:14

Au fost cam neincrezatori la inceput, dar acum ei cred ca se castiga bani cu adevarat. Iti ofer un program superverificat de multi alti oameni, astfel incat sa incasezi bani tot mai multi. Detalii la email [email protected]

Vezi toate comentariile (4)
Comentează