FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Puci ratat la Palat! » Becali a încercat să strîngă voturi anti-Dragomir

Ultima terntativă a lui Becali de a-l detrona pe Dragomir a eşuat din nou
Ultima terntativă a lui Becali de a-l detrona pe Dragomir a eşuat din nou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 01:27

Gigi Becali, Şiman, Condescu şi directorul general al Daciei Mioveni s-au întîlnit la reşedinţa şefului Stelei pentru a pune la cale convocarea unei Adunări Generale în care să solicite demiterea lui Dumitru Dragomir.

Luni după-amiază. Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Ora 17:00. E programată o întîlnire între Gigi, Vasile Şiman, Marin Condescu şi Răzvan Tunaru, directorul general de la CS Mioveni. Totul e făcut în mare secret. Scopul? Strîngerea de semnături de la 6 cluburi din Liga 1 pentru a fi convocată o Adunare Generală Extraordinară a LPF în care să se solicite demiterea lui Dragomir.

Cei prezenţi mai au nevoie de două semnături. Becali se baza pe alţi doi conducători, Gheorghe Ştefan de la Ceahlăul şi Ioan Niculae de la Astra, care promiseseră că vor semna, dar cei doi i-au promis că vin să semneze şi l-au lăsat pe Gigi cu ochii în soare, refuzînd şi să-i mai răspundă la telefon! Se încearcă variantele de avarie. E sunat Copos. "Nu mă bag în aşa ceva, nu vreau duşmani la LPF", a venit replica. "Nu semnăm nimic", au spus şi cei de la CFR, în timp ce Borcea a fost scurt: "Nu-l trădez niciodată pe Dragomir". Becali s-a enervat şi a renunţat la demers.

"Europarlamentarul Becali şi-a găsit şi el o preocupare"

- Domnule Dragomir, Becali s-a întîlnit cu alţi 3 şefi de echipe din Liga 1 ca să...
- Ştiu, domnule, tot. Repet, tot ştiu! A fost o tentativă de puci, dar a eşuat. Păi, două dintre cluburile care au fost la discuţii mi-au spus tot ce a fost acolo.

- Şi ce v-au zis?
- Că Becali şi Şiman căutau alte două cluburi, ca să strîngă 6 să poată solicita convocarea Adunării Generale. Şi-a găsit şi europarlamentarul Becali o preocupare, să mă dea afară pe mine. Să-mi trimită 6 semnături că solicită convocare Adunării. Eu poate refuz să o convoc şi ei mă pot da în judecată, iar procesul poate dura un an, poate doi, poate pînă la viitoarele alegeri de la Ligă.

- Becali vă acuză mai nou că tot comisionul firmei care a intermediat drepturile TV va fi plătit acum.
- Minte! Comisionul va fi plătit eşalonat pe fiecare dintre cei 3 ani, nu vă mai uitaţi în gura acestui om.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
kharaev
kharaev  •  27 Iulie 2011, 13:12

cred ca becali s-a uitat la godfather aseara si a ramas impresionat:))))))))

juliusmad
juliusmad  •  27 Iulie 2011, 11:35
Postat de imperator pe 27 Iulie 2011, 08:59

Deci asta e concluzia marelui "Alpin " ? Cei 4 sunt curatii ligii iar cei care il vor pe Mitica debarcat sunt murdarii ? Hai ca m-ai facut sa râd de dimineata !!! :))))

nu te mira prea mult, alpin nu e decat un mucos sterilizat, fara idei si fara coloana vertebrala. ii tremura mana cand trebuie sa dea banii sa-si cumpere o bere

uviolet
uviolet  •  27 Iulie 2011, 10:23

Oieru' si daca zice ADEVARUL, nu il crede nimeni, nici chiar el. Dupa ce baga o ragaitura si o hahaiala de a lui, va spune ca a fost o gluma ( ca doar lu Base ii plac glumele lui sarate de la branza ) sa para el jmeker si evident inteligent, si la pacalicii din presa care ii mananca din palma si din dos le va da multa multa U.E. , si lor le va place si vor mai scrie 10 articole din 3 vorba din care 2 sunt hahahaieli. Vai SteOaia voastra de mitici de la Miticia Land :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează