FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac a scăpat de surplusul de kilograme » A slăbit 5 Kg!

Pulhac a tras tare la sală în această iarnă.
Pulhac a tras tare la sală în această iarnă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 20:34

Cristi Pulhac a ţinut în ultimele două săptămîni o dietă severă pentru a da jos surplusul de kilograme: "Mă întreabă lumea dacă sînt bolnav!"

Dinamo a renunţat la ideea de a mai achiziţiona un fundaş stînga după ce David Lazari şi Andrei Sidorenkov nu au fost reţinuţi. În aceste condiţii, pe acest post au rămas Cristi Pulhac şi Dragoş Scarlatache, primul revenind după o accidentare ce l-a ţinut pe tuşă opt luni! Plus Ionuţ Burnea şi Rodrigue Ebongue, soluţii de la echipa a doua.

După ce la începutul pregătirilor s-a prezentat cu multe kilograme în plus, Pulhac a trecut pe o dietă severă, bazată pe salate, carne de peşte şi pui şi alimente fără grăsimi, plus multe exerciţii fizice. Acum, fotbalistul de 27 de ani susţine că a slăbit cinci kilograme, şocîndu-şi apropiaţii: "Înainte rîdeau de mine că m-am îngrăşat şi acum, cînd am revenit din cel de-al doilea cantonament din Antalya, mă întrebau prietenii dacă mi s-a întîmplat ceva, dacă sînt bolnav de am slăbit atît de mult!

Trag tare, vin după o perioadă groaznică, în care am suferit mult stînd pe tuşă, şi vreau să joc, să arăt că mai ştiu fotbal şi pot ajuta echipa să cîştige titlul", a spus Pulhac.

"Trag tare la antrenamente şi fac şi exerciţii suplimentare pentru a fi apt sută la sută cînd începe campionatul. Îmi doresc să redevin titular şi să joc meci de meci!" (Cristi Pulhac, fundaş Dinamo)

61 de minute a bifat Cristi Pulhac pentru Dinamo în acest sezon, în ultimele două etape dinaintea întreruperii campionatului, cu Astra (0-0) şi cu Tîrgu Mureş (1-0)

14.000 de euro pe lună cîştigă Pulhac în Ştefan cel Mare, fiind unul dintre jucătorii cel mai bine plătiţi din lotul "cîinilor"

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

ŢSKA poate retrograda
Transferul lui Michel Platini la Dinamo a stîrnit un întreg scandal între ŢSKA Sofia şi Cernomoreţ Burgas, club care trebuia să primească 50% dintr-un viitor transfer al brazilianului, dar nu mai puţin de 500.000 de euro, conform sportal.bg! Cum "cîinii" au achitat 200.000 de euro pentru Platini, Burgas ar urma să încaseze 100.000 de euro. "Pe noi ne interesează să primim cei 500.000 de euro, iar ŢSKA îl poate vinde pe Platini şi pe cinci leva! Dacă nu luăm banii ăştia, ŢSKA nu va primi licenţa", a spus directorul sportiv al lui Burgas, Plamen Kiriakov.

Aduc deţinuţii să deszăpezească
Echipa a doua a clubului s-a antrenat ieri în Ştefan cel Mare, dar de fapt a fost mai mult o alergare pe străduţele din complex, întrucît stadionul principal, "Florea Dumitrache", dar şi terenul sintetic sînt acoperite de zăpadă. Zilele următoare, roş-albii vor să aducă deţinuţii pentru a deszăpezi întreaga bază, mai ales că vor începe pregătirile şi grupele de copii şi juniori.

Adversari modeşti în Turcia
Dinamo şi-a stabilit şi ultimele partide de verificare din cel de-al treilea turneu de pregătire din Antalya. Duminică, de la ora 19:30, roş-albii vor juca împotriva celor de la Rabotnicki (Macedonia, locul 9), echipa lui Blaze Todorovski, cel care a fost în lotul "cîinilor" în perioada 2008 - 2010. Pe 21 februarie, Dinamo o va întîlni, de la ora 19:00, pe Dinamo Brest (Belarus, locul 10), iar pe 23 februarie elevii lui Ciobi vor da piept cu Ordabasi (Kazahstan, locul 6). Toate partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport.

Lotul deplasat:
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Ciucă.
Fundaşi: L. Rus, Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Pulhac, Scarlatache
Mijlocaşi: Strătilă, Curtean, D. Kone, C. Munteanu, Alexe, C. Matei, I. Tameş, Bakaj, Bucşă, D. Stoica
Atacanţi: Dănciulescu, M. Niculae, Platini, Ţucudean

Inbox:
- Djakaridja Kone (25 de ani) e la primul turneu de pregătire din această iarnă al lui Dinamo. Mijlocaşul a lipsit de la primele două cantonamente, întrucît a jucat la Cupa Africii.
- Liviu Ganea s-a despărţit de Dinamo şi are şanse mari să semneze cu Astra Ploieşti. Atacantul de 24 de ani a fost convins să plece după ce antrenorii de la echipa a doua nu i-au garantat locul de titular în faţa unor tineri atacanţi, precum Bitez.
- Dinamoviştilor le-a fost propus fundaşul stînga Florin Maxim, liber de contract după ce s-a despărţit de Sportul Studenţesc. Fotbalistul în vîrstă de 30 de ani a fost refuzat de "cîini", dar ar putea ajunge la ŢSKA Sofia.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
l0gan_1
l0gan_1  •  17 Februarie 2012, 22:06

va bateti joc de banii care i dati lu platini daca nu aduceti si un fundas stanga!!!auzi 14 mii de euro lu non valoarea asta:))))

bigiu
bigiu  •  17 Februarie 2012, 18:43

CIOBI DECE NU ADUCI TINERI LINGA ECHIPA DIN TOATE POSTURILE DE LA JUNIORI . CASA SE ACOMODEZE LA UN NIVEL INALT. HAI DINAMO

flafy
flafy  •  17 Februarie 2012, 10:10

deci stam intr-un singur fundas stanga..si daca se accidenteaza el luam unul de la echipa a2a...si asta se intampla la o echipa care este pe primul loc in campionat...oricum mai bine Burnea dacat Scarlatache!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează