FOTBAL  »  Superliga  »  

Pulhac: "Nu cred că meritam să fiu eliminat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Suspendat pentru partida cu Poli Timişoara după ce a fost eliminat în partida cu Rapid (2-2) pentru două "galbene", Cristi Pulhac s-a ales şi cu o accidentare urîtă.

Fundaşul stînga a suferit o tăietură pe gamba stîngă şi oricum nu ar fi putut evolua contra bănăţenilor, întrucît are dureri în zona afectată. "Nu mai ştiu cine m-a accidentat, dar am o tăietură urîtă pe muşchi şi mă doare cînd merg", a spus Cristi Pulhac. Acesta a completat: "Nu cred că meritam cel de-al doilea cartonaş galben. Fotbalul este un sport bărbătesc!".

Vezi aici cum a luat Pulhac cele două cartonaşe galbene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  03 Mai 2010, 17:27

Da Pulhac .Ai dreptate:nu meritai sa fii eliminat deoarece jucatorul advers a fost primul care a faultat.Arbitrul "nu a vazut" ,a lasat faza sa mearga si apoi te-a ingalbenit.Dar nu asta e problema.Problema e ce cauti tu la Dinamo? Dupa accidentul suferit nu mai faci fata cerintelor.Nu dai cu dreptul intorci fazele spre propriul careu nu mai furnizezi centrari ca alta data si ai inceput sa alergi pe linga minge.De multe ori esti hilar.Singurul tau "merit" e ca ai creat pt

 •  03 Mai 2010, 17:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

trebuia sa continue herea sa alerge cu pulhac de piept asta e adevarul,trebuia sa-l tareasca dupa el,si intradevar eliminarea este nedreapta la 2 galbene ar trebuii sa ti se dea un buchet de trandafiri nu un cartonas rosu dar asta e,cat despre cele doua penaltiuri are lui ionita ce sa mai vorbim,se astepta cineva sa primeasca penalty impotriva lui dinamo? sa fim sinceri

 •  03 Mai 2010, 16:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai de ce sa urle,mai necioplitule,de vreme ce este ajutat "la greu" de arbitrii?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează