FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac revine din vară la Dinamo » Se întorc "cîinii"!

Pulhac a avut un salariu anual de 350.000 de euro pe an la Hercules Foto: Raed Krishan
Pulhac a avut un salariu anual de 350.000 de euro pe an la Hercules Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 23:41

După Marius Niculae, şi Pulhac va reveni la Dinamo. Echipa sa, Hercules Alicante, a retrogradat din Primera Division şi nu-l va transfera definitiv

Cristi Pulhac nu a scăpat de ce i-a fost cel mai teamă: în vara lui 2010, cînd a fost împrumutat de Hercules pentru suma de 250.000 de euro, spunea că nu doreşte să mai revină în Liga 1.

Acum, echipa din Alicante a retrogradat din Primera Division şi nu are de gînd să activeze clauza de transfer definitiv a fundaşului stînga de 26 de ani pentru care ar fi trebuit să mai plătească 350.000 de euro! Pulhac va reveni în iunie în Ştefan cel Mare, dar nici el, nici Dinamo nu doresc să continue împreună decît în cazul în care acesta nu-şi va găsi un angajament în străinătate.

Victor Becali, agentul fotbalistului, se ocupă deja de acest aspect, Pulhac poate să rămînă în Spania, fie în prima ligă, fie în cea de-a doua, sau să meargă în Rusia. Chiar la Dinamo Moscova, acolo unde se află bunul său prieten Adrian Ropotan.

În aceeaşi situaţie este şi Marius Niculae, care se va întoarce acasă săptămîna viitoare, însă mai mult ca sigur nu va continua cu Dinamo. Kavala nu-l mai vrea, însă "Săgeată" este curtat de echipe din Grecia şi din zona asiatică.

11 meciuri a jucat Pulhac pentru Hercules în acest sezon, nouă în Primera Division şi două în Cupa Regelui Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  15 Mai 2011, 14:48

..nu mai gaseste capsuni pe acolo ? Nu stiu daca pentru echipa a doua mai e bun !

boeru_cornel
boeru_cornel  •  15 Mai 2011, 14:45

...cand ne-am inchinat ca am scapat de el si s-au pacalit spaniolii, se intoarce ????? ce dracu sa faca aici , sa mai faca iar gafe ? inseamna ca Andone e nebun sa-l primeasca in lot !

marian79iulian
marian79iulian  •  14 Mai 2011, 09:32

iar se intorc plafonatii ....la B cu voi!! nu stiu de ce se tot "repatriaza" jucatori care nu mai au chef sau valoare! si tinerii sunt tinuti la echipele secunde pana la 24 de ani. chipurile ar fi "necopti"!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează