FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE DINAMO

Pulhac s-a săturat de viaţa de "cîine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Cristi Pulhac spune că a stat destul la Dinamo şi aşteaptă să se concretizeze oferta de la Hercules sau oricare altă pistă.

- Cristi, arătaţi cam obosiţi, rezistaţi pînă la finalul cantonamentului?
- Rezistăm, n-avem ce face! Sîntem obişnuiţi cu chinul din perioadele de pregătire. Mai e puţin pînă la debutul în Europa League şi trebuie să tragem tare ca să n-avem surprize.

- Mai aveţi puterea să glumiţi la antrenamente?
- Cînd se poate, mai destindem atmosfera, dar cu măsură.

- Cei de la Steaua au spus că sînteţi prea veseli şi doar cu seriozitate se poate lua titlul...
- Eu nu vreau să vorbesc de rivalii din Ghencea, îi las în pace. Dacă lor le place să discute despre noi, n-au decît. Noi facem glume doar pe seama noastră, nu pe a altora.

- Te vrea Hercules, ce faci, pleci?
- Am stat ani buni aici şi e vremea să mă transfer şi eu. Asta îmi doresc, să schimb aerul, dar acum să vedem dacă se concretizează ceva. Aici, indiferent ce aş face după acel episod cu maneaua, lumea nu mă mai are la suflet. Mi-aş dori să plec în această vară.

"Sîntem vînaţi!"
- Cum e cu Andone, s-a schimbat ceva la echipă?
- Pe nea Ando îl ştiam mulţi, îi ştiam metodele de lucru, iar el ne cunoştea pe noi. E apropiat, are şi avantajul că am mai lucrat împreună.

- Ce îi trebuie lui Dinamo să ia titlul la anul?
- Poate puţin noroc, pentru că anul trecut n-am avut nici cu CFR, nici cu Urziceni, iar acele remize ne-au dat înapoi.

- Indisciplina n-a contribuit şi ea?
- Tot timpul se vorbeşte de indisciplină la Dinamo, de parcă aici s-ar fi inventat indisciplina. N-a stat nimeni prin cîrciumi, doar că, din păcate, cînd mergea echipa mai bine, trebuia să apară ceva prin revistele de scandal care să ne destabilizeze. Au apărut şi alţii prin ziare şi nu s-a mai făcut atîta tam-tam, dar Dinamo se vinde bine şi de aceea se inventează mult.

- Cine crezi că vrea să vă destabilizeze?
- Şi dacă aş şti nu aş spune!

"Nu ne sperie nici o echipă, nici măcar nu ne interesează achiziţiile pe care le fac contracandidatele la titlu. Noi ne vedem de treaba noastră şi vorbim pe teren"
Cristi Pulhac, fundaş Dinamo

"Dacă nu se va putea să plec, voi fi la fel de motivat ca şi pînă acum. Nu se pune problema să mă plafonez, voi da totul pentru Dinamo"
Cristi Pulhac, fundaş Dinamo

2 goluri în 132 de meciuri în Liga I are Pulhac

"Puturoşii" îşi cară colegii în spate
Ioan Andone ştie să destindă atmosfera la antrenamente. Aseară a comandat un joc-şcoală pe jumătate de teren şi a alcătuit trei echipe. "Cei care ies pe ultimul loc îi cară în spate pe primii, ca să fie competiţie!", a anunţat Ando. "Mai bine făceam pe o bere!", s-au amuzat "cîinii". Echipa lui Adrian Cristea, Zicu, Pulhac şi Liviu Ganea a pierdut, aşa că cei patru au fost nevoiţi să-i "transporte" pe Rus, Dragoş Grigore, Marius Niculae şi, respectiv, Chiacu (foto)!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sdoru
sdoru  •  27 Iunie 2010, 09:16

Pulhac tu esti o relicva fotbalistica!!!un practicant de fotbal plin de fite si pampalau!!!esti un fundas lateral care nu stie sa de-a o centrare care sa fie utilizata!!!!si tu te-ai saturat???tu nu pricepi fotbalul pt ca nu gandesti!nu gandesti pt ca nu ai creier!!!DU-TE INVARTINDU-TE!!!ASTEPTAM SA SCAPAM DE REBUTURI CA TINE!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează