FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Pulido hotărăşte în cîteva zile dacă vine la Vaslui. Mai are ofertă de la Trabzon

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Ruben Pulido recunoaşte interesul lui FC Vaslui pentru serviciile sale, dar spune că va alege dintre propunerea pe care o are din partea echipei lui Lopez Caro şi Trabzonspor, grupare care l-a ofertat recent.

În cazul în care va dori să continue în Spania, Pulido are şi varianta de a-şi prelungi contractul cu Zaragoza, care i-a avansat deja un angajament similat celui pe care îl avea şi pînă în prezent.

Este de aşteptat ca fostul apărător al lui Real Madrid să-şi hotărască viitorul pînă la finalul săptămînii pentru a putea intra în programul de pregătire al formaţiei la care va decide să evolueze.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  24 Iunie 2010, 22:56

one love forever , vasluian pana la moarte!!!! va fi foarte greu, dar treansferurile mai grele o sa si puna amprenta!!! fiti cu geana pe vaslui ca o sa aveti la ce casca gura!!! RESPEKT!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează