FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Punct fix » Paulo Sergio va rămîne la CFR şi în sezonul următor

Paulo Sergio a preluat echipa toamna trecută de la Ioan Andone
Paulo Sergio a preluat echipa toamna trecută de la Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 21:30

Paszkany l-a reconfirmat în funcţie pe lusitan după un sezon şters, salvat doar de banii şi performanţa din Liga Campionilor.

Paulo Sergio a primit votul de încredere din partea finanţatorului Arpad Paszkany şi pentru sezonul viitor, chiar dacă CFR nu a bifat nici o victorie în partidele oficiale din 2013. "Am discutat cu Paulo Sergio pentru a afla din cauzele unor rezultate mai puţin bune. Nu e el vinovat, nu se pune problema să plece. Am stabilit detaliile pentru la vară, chiar am discutat de campania de achiziţii. Vom aduce 5-6 jucători şi vom reconstrui lotul împreună cu Paulo Sergio. Am vorbit şi despre prelungirea angajamentului său, vom parafa cît de curînd actele", a confirmat Paszkany la Look TV.

Tehnicianul a semnat la finele lunii octombrie 2012 un contract valabil pe 6 luni, cu drept de prelungire pe încă un an. Paulo Sergio l-a înlocuit pe Ioan Andone după remiza de la Istanbul cu Galatasaray (1-1), care a ales să plece de la campioană din cauza unor neînţelegeri cu preşedintele Iuliu Mureşan şi conducerea executivă a clubului. Tehnicianul lusitan are un salariu anual de 180.000 de euro, plus o primă de 100.000 de euro pentru cîştigarea titlului.

Titlul sau pleacă!
În vară, finanţatorul a dat deja de înţeles că nu vor mai fi acceptate sincope în campionat, pentru a aduce al patrulea titlu în Gruia. "Titlul e cel care contează pentru noi din vară, ca şi faimă, glorie, pentru fani. Nu mai pun în calcul faptul că vom juca din nou în Liga Campionilor. În acest sezon, nu am avut atîtea accidentări cît în 5 ani. Oricum, ne vom lupta pentru toate punctele pînă la final, dar m-aş mira dacă Steaua ar mai putea pierde titlul cu 20 de puncte avantaj", a conchis Paszkany.

Două atuuri pentru lusitan
Paulo Sergio a reuşit să se impună la CFR prin metodele inedite de antrenament, care i-au încîntat pe jucători. "Eu îl consider cel mai complet tehnician pe care l-am avut la CFR. Ştie să-ţi transmită ceea ce ai de făcut, tactică, discurs, dar şi felul în care pregăteşte un meci", l-a descris fundaşul Piccolo. În plus, cele două victorii din Liga Campionilor, 3-1 cu Braga şi 1-0 cu Manchester, i-au sporit capitalul de încredere al lusitanului în faţa conducerii.

Cupa salvează sezonul
Fără obiectiv în campionat, Paulo Sergio trebuie să aducă Cupa în vitrina clubului. "E un trofeu care ar mai îndulci din rezultatele nefavorabile de la început de an", a spus Paszkany. CFR joacă în semifinalele Cupei cu Astra, prima manşă fiind programată la Cluj.

"Nu cred că lui Paulo Sergio i se poate imputa ceva. Am pierdut cu Galaţiul după o singură fază la poartă, dar fotbalul nu se joacă pentru impresia artistică, ci pe goluri" (Arpad Paszkany, patron CFR)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
cel_mic
cel_mic  •  15 Martie 2013, 09:14
Postat de dnbstep pe 13 Martie 2013, 11:00

Andone a dus pe CFR in CL nu Paulo Sergio, despre ce vorbiti? Paulo Sergio a batut cu mare bulan pe BASEL, care nu e chiar o forta, si echipa a doua a lu MAN U care era calificata matematic in acel moment deci nu mai avea nici un interes, eu zic ca ati facut o greseala mare dar o sa vedem in timp! La anul nu stiti nici daca jucati in Europa, deci tre sa va concentrati pe campionat, eu nu cred ca Sergio poa sa ia campionatul in Romania, va bat toate retrogradatele!!

Personal Andone imi este simpatic ca om . Poate si pentru ca este ardelean(chiar daca s-a miticizat intr-o oarecare masura ,prea mare dupa mine).Dar nu imi place ce joaca si cum joaca echipele ce le antreneaza.Ce va fi vom vedea ce crezi tu este egal cu zero.steOaia intai sa faca zece puncte in grupeleCL (intr-un sezon) si sa vorbesti dupa aia. Deocamndata ce scrii tu aicea ca o fi si ca o pati sunt bla bla-uri.

zeidas
zeidas  •  13 Martie 2013, 23:04

Mai vedem dupa primele 5-6 meciuri cum e cu ramanerea, cu filmul asta a mai fost caravana in Cluj.

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Martie 2013, 18:48
Postat de steaua1986forever pe 13 Martie 2013, 09:33

jos? nu uita ca steaua s-a batut la campionat in fiecare an pana in ultima etapa. Chiar si cand a terminat mai jos de primele 3. Pe cand altii.....au pierdut orice sansa inca din primele etape ale turului...probabil ai memoria scurta si iti aduci aminte doar ce iti convine.

Poate ai tu memoria scurta si uiti cum fugea Jiji dupa autocare cu valizele ca sa-i "premieze" pe jucatori! Cate meciuri crezi ca a reusit sa cumpere?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează