FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-2

Pustai: "Andone mi-a spus că nu a fost penalty la Cristea!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, spune că a avut un dialog cu Ioan Andone în care tehnicianul dinamovist a recunoscut că nu a fost penalty la intervenţia asupra lui Andrei Cristea şi vorbeşte despre evoluţia echipei sale în Ştefan cel mare.

"Andone a spus că nu a fost penalty, dar asta e. După acest meci rămînem cu 19 puncte şi asta nu poţi să treci cu vederea. Ne rupem de pluton şi va depinde de meciul de vineri, cu Bistriţa, unde ne trebuie o victorie, ca să mai păstrăm legătura cu plutonul.

Dacă stau bine să mă gîndesc, contra Rapidului am pierdut din penalty, cu Dinamo dintr-un 11 metri discutabil, iar la Tîrgu Mureş poate am fi meritat un rezultat de egalitate", a spus Pustai la SPT FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danieldinamos
danieldinamos  •  31 Octombrie 2010, 00:06

Dar tusierul odata cand sa o bage niculae in poarta goala a ridicat eronat fanionul la fel si cu ganea scapat singur cu portarul.Daca tot vrei sa pari corect domnul pustai spunele si pe astea

rhadoo_0803
rhadoo_0803  •  30 Octombrie 2010, 20:42

Sa nu se rupa de pluton ... wtf se vad si in lupta pentru titlu ...

dereu
dereu  •  30 Octombrie 2010, 20:36

macar atat sa spuna si andone... ca la facut arbitrul cu 3 puncteee

Vezi toate comentariile (4)
Comentează