FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 1-1

Pustai împarte meritele pentru calificarea în Europa League: "Îl felicit pe Grigoraş, avem o echipă frumoasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 29 mai 2013 23:36

Pandurii Tg. Jiu a încheiat sezonul pe locul 2, iar Cristi Pustai va conduce echipa în Europa League. Antrenorul îl felicită şi pe Grigoraş, cel care a pregătit formaţia în tur şi a creat practic acest grup.

"Sînt extraordinar de bucuros că am făcut fericiţi aceşti oameni. Acesta a fost scopul cînd am venit aici. Îl felicit şi pe Grigoraş, care a fost în prima parte a acestui campionat. Am preluat o echipă frumoasă. Le-am spus jucătorilor că sînt mîndru că îi antrenez", a spus Pustai la Fanatik Show, pe Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
deejay86
deejay86  •  30 Mai 2013, 11:55

Felicitari Grigoras, felicitari Pustai pentru performanta si pentru bun simt, felicitari Pandurii. Acum sa vedem daca conducerea clubului va intari lotul sau va lasa iar cei mai buni jucatori sa plece.

bogdanelibm
bogdanelibm  •  30 Mai 2013, 09:52

pustai a dat dovada de bun simt si caracter cand a multumit si lui grigoras pentru ce a facut in turul campionatului.felicitari pandurilor si poate va vedem in EL in grupe ar fi extraordinar.

unoxte
unoxte  •  30 Mai 2013, 00:34

Dupa meciul din aceasta seara nu putem decit sa le multumim lui Grigoras senior, lui Pustai si tuturor jucatorilor pentru sezonul deosebit. Felicitari si sa curga sampania, sau berea :) Nea condeiescu acum trebui sa mai scoata ceva bani de la punguta sa nu ne facem de ris in europa ... felicitari si conducerii de la Tg-Jiu in frunte cu primarul Circiumaru.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează