FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VASLUI, DUMINICĂ, ORA 14:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO PE GSP.RO

Pustai: "Încă nu am învins Vasluiul, sper să depăşim acest complexul"

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Tehnicianul Cristi Pustai este optimist înaintea confruntării din runda inaugurală a returului."Va fi un meci foarte greu contra unei echipe care în ultimii doi ani a făcut transferuri de calitate.

"Nu am reușit pînă acum să învingem Vasluiul, dar duminică s-ar putea să dispară acest complex. Terenul va fi foarte greu, probabil ca la jocul din Cupă, dar acuma sper să avem mai mult noroc decît pînă acum. Ne vor aștepta 17 finale .Nu pot spune că meciul cu Vasluiul va fi cel mai greu sau cel mai ușor pentru că fiecare partidă are istoricul ei și nici un meci nu seamănă unul cu altul",a declarat Pustai.

“Nu am reușit să perfectăm transferuri spectaculoase dar am încredere ca jucătorii din lot sînt dornici ca de altfel toată lumea să ne atingem obiectivul și anume clasarea la finalul sezonului competițional în primele 12 echipe ale campionatului.

Din păcate a venit și accidentarea lui Markovic, care va fi indisponibil tot returul iar Eric încă nu este refăcut 100% după problemele medicale pe care le-a avut. Silvășan a acuzat și el unele dureri la genunchi. Eu sînt convis că toți jucătorii sînt motivați și dornici să înceapă returul pentru că a fost o perioadă grea în care ne-am pregătit pe terenuri și vreme urîtă iar cel mai frumos este jocul, de aceea ne-am ales cu toții această meserie”, a mai adăugat Pustai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  20 Februarie 2010, 18:49

Se poate concentra Pustai la meci , daca aseara SOTIA a avut meci de box cu AMANTA ???? Domnule Pustai nici cu fotbalu` nici cu femeile nu va prea descurcati ... lasati`ne ... a 3`a sotie si mai vrea si amanta ... ASTA ESTE domnul pustai , profesor de matematica !!!!! SE POATE CONFIRMA , totul e real ... SUNT DIN MEDIAS !!!!

suhy
suhy  •  19 Februarie 2010, 18:46

Cu tot respectul pt. antrenorul si echipa din Medias,cred si sunt convins ca FC VASLUI va castiga duminica...ce ma face sa cred in victoria galben-verzilor???VALOAREA lotului si FORTA echipei...nu va fi un meci usor dar nu ne putem permite pasi gresiti...HAI FC VASLUI!!!

 •  19 Februarie 2010, 17:27

haide gazul victorie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează