FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Pustai: "Mergem pe Dinamo pentru a arăta că sîntem foarte buni în deplasare!"

Articol de - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Pustai, susţine că, în această seară, în Ştefan cel Mare, jucătorii săi vor să demonstreze că alcătuiesc o echipă foarte bună în deplasare.

"Vom întâlni o echipă bună, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, care este în revenire de formă, având 3 victorii consecutive, dacă luăm în considerare şi succesul din Cupă. Va fi un meci dificil, un meci din care noi vom încerca să obţinem cât mai mult pentru a ne reface clasamentul adevărului.

Vom încerca să aducem punct sau puncte din Bucureşti, pentru a dărîma această tradiţie nefastă, nici un punct adus din Capitală. Va reveni şi Cristi Todea şi vom merge la Dinamo ca să demonstrăm că suntem o echipă foarte bună în deplasare", a spus Pustai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
alexesv
alexesv  •  29 Octombrie 2010, 17:55

Fortza Dinamo ! batem azi 3-1

calin_leterna
calin_leterna  •  29 Octombrie 2010, 16:54

sunt sigur ca o sa castige mediasul bafta multa ardelenilor

calin_leterna
calin_leterna  •  29 Octombrie 2010, 16:54

sunt sigur ca o sa castige mediasul bafta multa ardelenilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează