FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Pustai: "Sper să nu plece nimeni în pauza de iarnă şi să mai aducem vreo doi jucători"

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, este mulţumit de evoluţia echipei sale în acest tur de campionat şi speră ca medieşenii să nu se despartă de nici un jucător în pauza competiţională, ba mai mult, să mai vină măcar doi fotbalişti.


"Am avut un tur de excepţie, e foarte important că am reuşit să păstrăm acel plus 5 în clasamentul adevărului. De la an la an echipa merge mai bine, iar asta mă bucură.

E posibil ca şi stabilitatea pe banca tehnică să fi cîntărit în evoluţia bună a echipei. Ne bucurăm că am reuşit să fim o echipă respectată în Liga 1, iar noi respectăm la rîndul nostru.

Eu îmi doresc să nu plece nimeni, eventual să facem două transferuri, ca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne clasa în primele 8 locuri în clasamentul Ligii 1. Cred că orice antrenor şi-ar dori să cîştige titlul, dar trebuie să stăm cu picioarele pe pămînt, să ne dăm seama de valoarea şi de nivelul la care sîntem noi. Să respectăm fotbalul, pentru că vom şi primi înapoi de la el", a spus Pustai.

Tehnicianul medieşenilor a vorbit la televiziunea sportro şi despre "El Clasico", în care FC Barcelona şi-a umilit marea rivală, Real Madrid, scor 5-0!

"Ce am văzut aseară a fost fantastic, cred că e primul meci de acest gen în care o echipă joacă singură mai mult de 30 de minute. După minutul 55 a fost o demonstraţie a ceea ce ar trebui să însemne jocul de fotbal. Jucătorii aveau zîmbetul pe buze. Balonul de Aur ar trebui dat echipei FC Barcelona, e greu să alegi doar un jucător de acolo. Antrenorul are un rol foarte important, îşi pune amprenta zi de zi".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
bosslife
bosslife  •  30 Noiembrie 2010, 12:15

nici nu cred ca vine Messi la Gazu' in iarna... hai profesore... faceti un efort sa luam campionatul :P... :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează