FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Adio, tinerețe! "Puștii" lui Hagi sînt la același nivel cu Steaua: cum s-a schimbat media de vîrstă a Viitorului

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 10:20

Viitorul lui Gică Hagi traversează un sezon fantastic fiind pe locul 2 după 10 etape, cu 19 puncte, la doar o lungime de Astra Giurgiu, cu care împarte prima poziție cînd vine vorba de goluri marcate, 20 la număr.

Față de anii trecuți, media de vîrstă a echipei tip a lui Gică Hagi nu mai este de mult una foarte scăzută. 24,4 ani este media celei mai bune formații pe care Gică Hagi o poate alinia, medie pe care o împărtășește cu Steaua.

E adevărat  că de pe banca Viitorului vin în mare parte puști, exceptînd cîteva nume cum ar fi Kevin Boli (24 de ani), Bănel Nicoliță (30 de ani), Vlad Achim (26 de ani) sau Aurelian Chițu (24 de ani).

În schimb, de pe banca Stelei vin în mare parte jucători ceva mai experimentați: Niță (28 de ani), Alcenat (29 de ani), Breeveld (28 de ani), Aymen Tahar (25 de ani), Hamroun (26 de ani).

Practic, singurii tineri care mai apar ocazional în echipa Stelei sînt: Tudorie (19 ani), Enceanu (21 de ani), Mihalcea (16 ani) și Carp (21 de ani).

Echipele luate în calcul:

Viitorul: Rîmniceanu - Ciupe, Mitrea, Hodorogea, Cr. Ganea - I. Filip, Cernat, R. Marin - Ianis Hagi, Fl. Tănase, Aganovici

Media de vîrstă a echipei de sus: 24,4 ani

Media de vîrstă a lotului: 23,7 ani

Steaua: Cojocaru - Papp, Toșca, Varela, Guilherme - L. Filip, Muniru - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu - Tade

Media de vîrstă a echipei de sus: 24,4 ani

Media de vîrstă a lotului: 24,1 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Septembrie 2015, 19:13
Postat de kilimanjaro pe 15 Septembrie 2015, 15:37

”Pustii” imparatului mustelor sunt de fapt niste amatori batrani, nascuti talent si morti speranta, sustinuti in joc de blaturi si aranjamente, niste nimeni, dar campionii rusinii si a infractiunii fotbalistice romanesti.

tu minti si cand dormi ,esti nul pa

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Septembrie 2015, 15:37

”Pustii” imparatului mustelor sunt de fapt niste amatori batrani, nascuti talent si morti speranta, sustinuti in joc de blaturi si aranjamente, niste nimeni, dar campionii rusinii si a infractiunii fotbalistice romanesti.

10153717967114175
Sebastian Alexandru  •  15 Septembrie 2015, 11:47

Exista o imensa diferenta intre ce face Gica Hagi si ce fac ceilalti `investitori` din fotbalul romanesc. In timp ce Gica are in formatie si promoveaza numai tineri romani facand ca banii investiti sa ramana in tara, altii precum Becali fac afaceri cu jucatori adusi din afara pa bani putini ca sa fie vanduti pe bani mai multi sa mearga afacerea, fara sa-i doara capul de nivelul fotalului din Romania, de promovarea tinerilor sau unde merg banii investiti in fotbal (afara se duc pe jucatorii straini adusi). Macar de-ar fi buni dar cand vezi ce nulitati straine joaca in fotbalul romanesc stai si te minunezi; nu gasea si in Romania astfel de `valori` ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close