FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Război total la Craiova! » "Mititelu a dus echipa în faliment" vs "Toată viața lui, Cârțu a fost o slugă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 14:26

Sorin Cârțu l-a atacat pe Adrian Mititelu, după Justiția a decis că palmaresul aparține acestuia și nu a dat dreptate celor de la CS U.

"Este incedibil ce se întîmplă în România şi cu justiţia asta a noastră. Palmaresul e la cel care a dus echipa la Severin, care a închis porţile și care a băgat echipa Craiovei în faliment.

Nu se poate aşa ceva. El nu are bani să treacă strada şi minte lumea că o să facă iar echipă. Vai capul lui"a spus Cârțu la televiziunea sportro.

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Sorin Cârțu și l-a acuzat pe antrenor.

"Sorin Cârţu este un mare nenorocit și un blătuitor. Toată viaţa lui a fost sluga lui Gigi Neţoiu. El este o nulitate de antrenor, cu cinci retrogradări.

Nu am bani acum din cauza lui şi din cauza mafiei de la Bucureşti. Suporterii Universităţii Craiova să nu uite că el s-a aflat în sală atunci cînd s-a votat excluderea Știinţei" a declarat Mititelu pentru Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
protoss
protoss  •  16 Aprilie 2015, 12:35

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

darkdark
darkdark  •  16 Aprilie 2015, 10:25

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Aprilie 2015, 04:15
Postat de fcu1948 pe 15 Aprilie 2015, 22:25

Ce au sărit *** fără istorie, palmares și fără nume să comenteze, se vede că sunt frustrați pt că susțin o clonă *** înființată la comandă politică! Gudurați-vă acum pe lângă ***, dacă o saltă DNA-ul rămâneți iar flămânzi și cu ochii în soare.

*** . Lasa bre generatia asta tanara de craioveni sa se bucure caci deocamdata cel putin chiar au echipa nu gluma !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează