FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA 3-4

Răchită a demisionat » Înfrîngerea cu Chiajna a dinamitat atmosfera de la Petrolul

Răchită avea un salariu de 10.000 de euro la Petrolul, suportat de Primărie
Răchită avea un salariu de 10.000 de euro la Petrolul, suportat de Primărie

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 22:33

Înfrîngerea cu Concordia a dinamitat atmosfera la Petrolul, Vivi renunţînd la postul pe care îl ocupa din 2009.

Vivi Răchită, antrenorul care a promovat Petrolul în Liga 1 şi care se afla în strînse legături cu primarul Ploieştiului, Andrei Voloşevici, şi-a prezentat aseară demisia! Finalul de film SF cu Concordia i-a înfuriat la culme pe cei 6.000 de fani, care au cerut vehement demisia băncii tehnice.

Răchită a convocat o şedinţă de două ore în vestiar, la care au participat şi primarul Voloşevici, şi preşedintele Alexandru Crîngu. La finalul discuţiei, Vivi şi Crîngu şi-au anunţat demisia. "Pînă în minutul 85, Răchită era un erou, apoi s-a schimbat totul. Nu puteam rămîne la echipă cînd 6.000 de oameni au cerut demisia", a comentat preşedintele Crîngu. Petrolul are o listă largă de tehnicieni, din care va alege unu: Andone, Rednic, Ionuţ Badea, Cîrţu sau Hizo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
traznea
traznea  •  23 Martie 2012, 13:29
Postat de tutan80 pe 22 Martie 2012, 11:32

Ce ma Rachita a facut stadionul? In divia B sau C a facut fata ca antrenor aici este 0 uitate ce jucatori baga in teren mai ales in retur cand introducea cate doi jucatori de acelasi profil sau cel mai grav jucatori care au ajuns la Sportu sunt fosti jucatori de la tineret care s-au dus la Chimia Brazi sa joace ca Rachita nu suporta tineri care nu dau spaga sa joace si daca vrei stam o zi intreaga sa iti spun ce "bun" antrenor este.

Jucatorii care au venit la Sportul via Chimia Brazi , s-au dus ptr ca ,Chimia este o echipa contrlata de F.bercea, ma intelegi ?? Doar ala nu era timpit sa ne lase noua jucatori cind este in conflict cu Petrolul ...

toni_fcsb
toni_fcsb  •  22 Martie 2012, 16:18
Postat de misha_munteanu pe 22 Martie 2012, 10:36

am respect pentru ce a facut rachita in divizia b pentru petrolul si atat! va mai aduceti aminte de fostul antrenor al petrolului grigore care a fost mazilit fiindca nu avea destula experienta pentru divizia a? si n-a mai murit nimeni. parerea mea e ca daca se doreste performanta la ploiesti trebuie in primul rand un staf tehnic care sa se ridice la cererea ligii. daca stam sa analizam petrolul sezonul acesta a castigat numai din gresala. ne meritam locul pe care suntem. e bine ca intr-un tarziu s-a hotarat sa plece. trebuia sa ia hotararea cu mult inainte inca din tur cand a avut meci cu U Cluj. va multumesc domnule rachita ca ne lasati. ne ramane doar speranta!!! FORTA PETROLUL!!!

Nu mai vorbi in necunostinta de cauza! Tavi Grigore a fost mazilit din cauza faptului ca la finalul acelei promovari a rezultat fuziunea aia odioasa dintre Astra si Petrolul. Practic din acel moment, fotbalul ploiestean a luat-o in jos rau de tot!

bercica
bercica  •  22 Martie 2012, 11:46

VIVI ESTI O MIZERIE ,URMEAZA ION MARIN "SAPALIGA" , CEL MAI MARE BLATIST DIN FOTBALUL ROMANESC !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează