FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Radek Oprsal: "Oţelul nu va cîştiga campionatul, vreau să-l ia Timişoara"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2010 00:00

Radek Oprsal a marcat sîmbătă în paorta lui Dinamo golul de 2-0 pentru echipa sa, dar nu crede în posibilitatea ca echipa antrenată de Dorinel Munteanu, Oţelul Galaţi, să termine pe prima poziţie a clasamentului această ediţie a Ligii I.

"Cred că Timişoara va lua campionatul anul acesta. De fapt, asta îmi doresc. A arătat ca o echipă mare şi n-a cheltuit foarte mulţi bani. N-a pierdut niciun meci în acest sezon. Oţelul va termina sus în clasament, dar nu va lua campionatul. Dorinel Munteanu, la Oţelul Galaţi, a adunat peste un an la echipă şi se văd rezultatele, deşi are doar "muncitori" în lot, fără individualităţi.", a precizat Oprsal în EVZ.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
footballfaan
footballfaan  •  06 Decembrie 2010, 13:09

mai depinde... otelul a avut noroc tot turul asta... daca o tine tot asa cu noroc castiga titlu...

claustrofobus
claustrofobus  •  06 Decembrie 2010, 11:03

sarutmana boierule si trebuie sa recunosc ca astra dintre echipele medii joaca toate meciurile la acelasi nivel. bravo voua! nu ca altii care cu unii isi dau sufletul si cu alti intra in vacanta. felicitari, desi nu prea il am pe suflet pe acest patron niculae securistul, echipa astra pare sa fie printre putinele echipe care nu umbla cu fofarlica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează