FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

RADIO GSP » "Fiara" intervine în conflictul dintre Iordănescu şi Reghe: "Lasă-l în pace!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 16:34

Cel mai titrat jucator din Ghencea, Marius Lacatus a vorbit la Radio GSP despre Steaua din meciurile de pregatire. Echipa lui Reghecampf a castigat un singur joc din cele sapte disputate.

“Nu pun pret pe rezultate. Important este sa se inchege echipa pentru “dubla”cu Ajax. Sa nu se accidenteze jucatorii si ca de la meci la meci sa se simta o imbunatatire tactica a jocului. Nu-mi place sa vorbesc de meciurile Stelei. Au fost si unele momente mai putin bune, dar cred ca in ultimele partide de pregatire lucrurile se vor imbunatatii”, a spus Lăcătuş la Radio GSP.

Lacatus a vorbit despre reactiile celor de la Steaua la adresa lui Anghel Iordanescu:

“Daca nici Anghel Iordanescu nu isi poate spune parerea despre fotbal in general, atunci nu stiu cine si-o poate spune. Nu cred ca trebuia sa-l deranjeze asta pe Laurentiu Reghecampf. Am fost si in interior si pot spune ca sunt momente cand iti vine sa reactionezi la criticile de la televizor. Daca nici rezultate sau jocul nu merg, ele te irita. Important este sa te concentrezi pe ce ai de facut si daca tii neaparat sa le raspunzi o poti face separat la telefon, nu public.

Lacatus ii transmite si un mesaj lui Laurentiu Reghecampf:

“Sa se concentreze pe ce are de facut impreuna cu colegii lui si sa lase in pace lume care isi spune parerea despre Steaua, mai ales daca aceste persoane au facut istorie la acest club. Modul in care ei au antrenat a fost unul mereu pozitiv, iar rezultatele s-au vazut.”

Si Lacatus s-a aflat in situatia lui Reghecampf, cand a fost antrenor la Steaua:

“Orice dialog cu oamenii care au facut ceva bun la Steaua nu poate fi decat benefic. Sunt convins ca oricare dintre ei isi doreste doar binele echipei. Stiam ca acei oameni care criticau la televizor au avut mari performante. Aveam dialog cu ei, le ceream sfaturi, iar daca era cazul le raspundeam, dar niciodata public si niciodata nu as fi jignit legendele Stelei”.

Marius Lăcătuş s-a stabilit de ceva timp în Spania cu familia şi în prezent nu antrenează nici o echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
hofer
hofer  •  05 Februarie 2013, 01:58

Bravo Lacatus !

mota67
mota67  •  04 Februarie 2013, 21:46

laca ai dreptate ''legendele stelei'' si tu esti una dintre ele,dar reghe ce a fost????nimik asa ca nu are ce sa invete de la salam sau guta...

bazileon
bazileon  •  04 Februarie 2013, 20:41
Postat de vaalah pe 04 Februarie 2013, 16:41

Inconștienta câinilor sau o fi boala psihica !? _________ UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile. Ionut Negoita: "Amenda de 100.000 de euro o vom lua sigur, din cate am inteles. Daca nu platim datoriile despre care vorbeste UEFA, pana la 31 martie, riscam nu doar suspendarea din Europa, ci si sa nu ne mai luam licenta pentru sezonul viitor in Liga I. Suspendarea este în vigoare pentru sezoanele 2013/14, 2014/15 și 2015/16. Dinamo trebuie să rezolve o datorie de peste 10 milioane de euro. ________ MIAU MIAU !

Dinamovistul moare de drum lung si stelistul de grija altuia!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close