FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Radio GSP » Liţă Dumitru face praf un stelist titular la Copenhaga: "Mimează fotbalul!" Săgeţi şi către CFR

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 15:16

Liţă Dumitru il face praf pe stelistul Nikolici, la Radio GSP, si spune ca Tanase a simulat atunci cînd a primit al doilea cartonas galben. Dumitru nu se bucura de victoriile CFR-ului, pentru ca nu o considera echipa romaneasca si ii recomanda Stelei un vîrf de atac din România

In cadrul emisiunii Radio GSP LIVE, fostul mare jucator al Stelei, Lita Dumitru, singurul roman adversar pe teren al lui Pele, Beckenbauer si Cruyff, a facut analiza rezultatelor reusite de CFR si Steaua in ultima etapa a grupelor europene.

Dumitru l-a criticat dur pe Nikolici si a spus ca, desi joaca in Romania, CFR nu este echipa romaneasca:

“E frumos ce am reusit. E frumos sa mergem in primavara cu 2 echipe. Numai ca eu consider ca doar una dintre cele doua merita toate laudele si ma refer la Steaua.

A facut record de puncte intr-o grupa europeana si un rezultat foarte bun in Danemarca, desi a ramas in zece oameni. Cat priveste CFR-ul, nu-mi place deloc aceasta echipa, nu vreau sa vorbesc despre ei pentru ca e vorba de mult prea putin fotbal romanesc acolo.

Intalnim cel mult doi romani pe teren! CFR e un fel de Chelsea a Romaniei. E adevarat ca ei fac o afacere buna, au management bun, dar nu pentru Romania. Ei au un statut aparte. Nu ii consider performerii fotbalului romanesc, nu au nicio legatura cu fotbalul romanesc. Nu ii am la inima. Joaca la noi, dar rezultatele mari le au in cupele europene, pentru ei si casieria lor. Au o colonie de portughezi care fac rezultate. Sa-mi spuneti cati romani sunt acolo.

In schimb, la Steaua am vazut un singur strain si ala a fost foarte slab, Nikolici. Mimeaza fotbalul. Nu ajuta clubul cu nimic. Fotbalistii straini sunt la Steaua si ei pe acolo, dar nu ii poti considera performeri pentru club.

Sa imi spuneti cate meciuri a jucat Nikolici si cate goluri a dat. Ei il cearta pe Rocha. De acord, nu e de Steaua, dar si asa da mai multe goluri decat Nikolici. Nu stiu ce alte utilitati are, poate sa ii bata pe unii pe acolo sa faca lupte. Parca vad acum ca spune MM ca nu ma pricep la fotbal, daca nu-i inteleg rolul lui Nikolici. MM sa explice cum in cariera lui a adus un singur jucator. Unul ieftin, Elton si care pe cat de repede a venit, asa a si plecat.

Steaua face rezultate doar dupa venirea lui Reghecampf care a impus ordine si disciplina. Am auzit ca vor doua varfuri de afara, dar nu inteleg de ce nu de aici. Daca vor varf din strainatate sa-l caute la noi. Le recomand eu unul, Alibec, de la Hagi. Tanar cu multe calitati"

Lita Dumitru a comentat si faza eliminarii lui Tanase si a gasit un vinovat surpriza:

"La faza aceea, cred ca nu Tanase e de vina, ci sistemul din fotbalul romanesc. Fotbalistul de la noi din tara cand isi prelungeste prea mult mingea se arunca imediat. In cupe europene nu mai tin vrajelile noastre. Nu-l condam pe Tanase, dar a fost simulare, clar“.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (77)
rgyozo
rgyozo  •  08 Decembrie 2012, 11:53

Frate Dumitru, Lită dragă. Mai uşor cu alcoolul.

misucfr
misucfr  •  08 Decembrie 2012, 11:17

Lita pelita cauta-ti ceva de lucru. Forta CFR, forta Steaua in EL!

mathed
mathed  •  08 Decembrie 2012, 11:14

Un exemplar mai prost decat acest Lita Dumitru nu exista pe acest mapamond.!!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează