FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Radio.GSP.ro » Gheorghe Ştefan plusează ca să-l transfere pe Lucas Garcia: "80% e luat"

Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul
Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 20:42

Gheorghe Ştefan a dezvăluit la Radio. GSP.ro că a renegociat contractul cu argentinianul Lucas Garcia şi sînt şanse foarte mari ca acesta să joace în sezonul viitor pentru Ceahlăul.

Oficialul nemţean şi-l doreşte foarte mult pe argentinanul de 23 de ani, despre care spune că poate fi decisiv pentru echipa sa în lupta pentru evitarea retrogradării. Tocmai de aceea i-a renegociat contractul şi a fost de acord cu scăderea duratei înţelegerii.

"Am fost în Germania alături de echipă. Sîntem încă în căutări, omogenitatea e principala noastră problemă. Am adus 5 jucători şi se simte. Sper să rezolvăm şi transferul lui Lucas Garcia, am renegociat contractul său pentru că era nemulţumit.

Îl dorim foarte mult, i-am propus un contract pe trei ani şi i-am şi negociat un salariu mai mare. 80% e luat, îl consider un jucător foarte bun pentru nivelul campionatului nostru, poate să fie decisiv pentru Ceahlăul. Din ce am văzut pînă acum, obiectivul de a termina între locurile 10-14 e realizabil", a spus Gheorghe Ştefan la Radio.GSP.ro.  

Oficialul nemţean a comentat şi decizia Federaţiei de a depuncta toate echipele ai căror oficiali fac decalaraţii ne la locul lor.

"Ar trebui să ne controlăm cînd vorbim la TV sau la radio. Acuze se pot aduce şi într-un limbaj decent. Cu timpul trebuie să ne aliniem şi noi fotbalului din Vest. Ceahlăul ar fi fost suspendată "fără număr" după declaraţiile care obişnuiam să le dau, dar acum m-am liniştit", a mai spus Gheorghe Ştefan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jumega
jumega  •  10 Iulie 2011, 00:14

face cheta pe la alde mararu, shoric si il ia! :))))) nu uita ce-a zis prof timescu mai nea pinalty ; se strange latzul!!

imperator
imperator  •  09 Iulie 2011, 20:57

Gheorghe daca ai bani da si ia-l , pe urma il vinzi mai scump. asa ca Gigi .:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează