FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Radio GSP Ţicleanu e noul antrenor al lui FC Braşov » Nume-surpriză ca secund

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 23:30

Aurel Ţicleanu a fost numit antrenor la FC Braşov. Tehnicianul de 54 de ani a explicat noul proiect la Radio GSP.

"Am mare încredere în băieţi şi în conducere, sper ca în perioada aceasta de pauză să transmitem ideile noastre fotbaliştilor.

Obiectivul e cel puţin clasarea pe acelaşi loc ca anul trecut.

Secundul meu va fi Robert Ilyeş, care începuse un proiect la Miercurea Ciuc, dar am vorbit cu el şi va veni la Braşov. E un pas important pentru el şi are şansa să înveţe foarte multe", a declarat Ţicleanu la Radio GSP.

FC Braşov a pierdut vineri seară la Galaţi, 0-1, şi s-a despărţit de antrenorul Adrian Szabo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  22 August 2013, 14:38

Decat Szabo,mai bine Ticleanu .

torque1981
torque1981  •  19 August 2013, 15:24

Poate schimba ceva la Brasov ca ce au facut pana acum anul asta este o rusine. Nu stiu de ce se prezinta pe teren ca oricum numai pe jos stau............. Rusinos

stelist1986
stelist1986  •  19 August 2013, 12:34

Ticleanu pare in regula ca om dar ca antrenor nu prea l-am vazut sa fie un mare talent. Nicolae , patronul de la Brasov de vreo trei ani schimba lotul in fiecare pauza indiferent daca au sau nu rezultate. Se bucura ca-i da liberi si nu le plateste salariul pe ultimile luni. Anul asta n-o sa-i mai tina figura si o sa pice. Se bucura la cateva sute de mii din drepturile tv in loc sa le faca contracte la jucatori si sa castige bani din vanzarea lor. Sunt vreo 4-5 jucatori exceptionali plecati la CFR , Vaslui si altele , pe care n-au luat niciun ban.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează