FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi aplaudat, ceilalţi atacaţi

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Fanii roş-albaştrilor au împînzit stadionul cu bannere de protest, cei mai contestaţi fiind Dică, Bănel şi Lovin.

Steliştii din tribune au lăsat deoparte speranţele la titlu şi au pus tunurile pe jucători! Înfrîngerea din derby-ul cu Dinamo a fost pretextul disputei dintre fani şi fotbalişti. Ultraşii au împînzit peluza cu bannere de protest, cel mai des vizaţi fiind Nicolae Dică, Bănel Nicoliţă şi Lovin. Singurul jucător care nu a avut parte de un tratament ostil a fost căpitanul. “Rădoi, respect pen­tru că iubeşti aceste culori! Ni­co­liţă, pleacă, ne omori!”, “Rădoi, pu­ţini se pot mîndri cu demnitatea şi curajul tău!” şi “În «Groapă» ai fost uni­cul erou” au scris fanii, care nu l-au apostrofat nici pe Lăcătuş.

Incident între Becali şi un suporter
Mirel anunţase după jocul cu Dinamo că vrea să părăsească echipa. “E dezamăgit, dar o să aduc alţi fotbalişti, să facem o echipă aşa cum vrea el!”, a dezvăluit atunci Becali.

Victoria la scor cu Buzăul nu a îndulcit atmosfera şi patronul a avut un conflict cu un suporter, imediat după finalul partidei. Suporterul i-a înjurat pe Becali şi pe jucători. Finanţatorul a mers spre el şi l-a luat de guler, însă incidentul a fost stins după ce ultrasul s-a scuzat.

“Jucătorilor le reproşez doar prestaţia din meciul cu Dinamo. Nu s-au dăruit! E posibil însă ca ei să nu fi avut benzină”
Gigi Becali patron Steaua

Bannere ale galeriei steliste

“Cu Dinamo, mulţi v-aţi lăsat călcaţi în picioare / Ce mai căutaţi în Ghencea oare?”

“Aveţi femei, vile şi conturi pline / Dar să cîştigaţi cu Dinamo nu vă ţine”

“Lovin fără forţă, fără dorinţă, fără determinare / Pentru tine derby-ul n-a avut nici o valoare”

“Aveţi ruşine şi plecaţi, decît emblema s-o pătaţi!”

“Prea puţini merită acest tricou, restul nici o cartelă de metrou”

“Nu contează titlurile pierdute sau cîştigate, le-aţi dat satisfacţie duşmanilor de moarte”

Gigi a stat în birou
Televizoarele au stat pe Kanal D în toate lojele din Ghencea. Oficialii Stelei au urmărit derby-ul Clujului şi le-au dat emoţii şi fanilor prin reacţiile pe care le-au avut. Cînd Stăncioiu a blocat, în minutul 27, o mare ocazie a lui U, şefii Stelei s-au ridicat brusc în picioare, moment în care tot stadionul a erupt. “Clar, a luat CFR-ul gol!”, s-au entuziasmat fanii. Gigi Becali n-a vrut să stea la “oficială” şi a preferat să meargă în biroul lui Argăseală, de unde a urmărit şi partida cu Buzăul, şi pe cea de la Cluj.

Mendoza, rezervă
Peruanul Andres Mendoza (foto) a fost trecut pe banca de rezerve pentru prima oară de cînd a venit la Steaua, în toate partidele disputate de roş-albaştri în primăvară el începînd ca titular. Evoluţiile proaste din ultima vreme, dar şi faptul că deja s-a luat decizia de a nu se activa clauza de cumpărare a jucătorului l-au făcut pe antrenorul Marius Lăcătuş să dea şansă altor fotbalişti.

Baciu preferat
Marius Lăcătuş a decis să-l titularizeze în premieră pe Eugen Baciu pe postul de fundaş dreapta. Antrenorul stelist a renunţat să mizeze pe Bănel Nicoliţă în banda dreaptă a defensivei, după ce prestaţia acestuia la partida din Ştefan cel Mare, cu Dinamo (1-2), a fost sub aşteptările “Fiare”. Nicoliţă a fost urcat în linia mediană, pe postul de mijlocaş dreapta.

Rădoi s-a accidentat!
Steaua a evoluat în ultimele şapte minute cu un om mai puţin pe teren, după ce Mirel Rădoi a ieşit accidentat. Căpitanul a primit o lovitură la coaste, în partea stîngă, şi i-a spus lui Lăcătuş că nu mai poate continua jocul. Antrenorul epuizase deja cele trei schimbări, aşa că roş-albaştrii au rămas doar zece.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (24)
 •  08 Mai 2008, 18:43

nicolita e''smeker''...vine la constanta te intalnesti cu el pe strada il saluti si el iti zice: "hai bafta"!.....sa nul scuip pe al draq tigan ma kre sa ajuns

 •  08 Mai 2008, 14:05

JUCATORII AU FOST BLEGI ASA E.NUMAI MIREL A JUCAT 100%IN TOATE MECIURILE.FANII SSTIU.

 •  08 Mai 2008, 13:00

Pt noi voi sunteti camioni pt ca ati evenit foarte frumos numai ca e rusinos ce ati la dinamo ati jucat ca o echipa de divizia b nu se poate asa ceva se ne bata dinamo cand noua ne trebuia macar un egal dece nati juat cum trebuie. LACATUS ESTE SUFLETUL ECHIPEI NOASTRE SIL VOM IUBI ,MEREU

Vezi toate comentariile (24)
Comentează