FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi: "La Steaua nu răspunde nimeni de transferuri!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Fostul căpitan al Stelei Mirel Rădoi consideră că unul dintre principalele motive ale eşecului roş-albaştrilor din ultimele două sezoane este reprezentat de politica greşită de transferuri a grupării din Ghencea.

"La Steaua nu răspunde nimeni pentru transferuri. Asta e problema, nu se întîmplă ca la echipele mari din Vest unde cluburile importante au oameni special angajaţi pentru a-i aduce antrenorului jucătorii de care are nevoie.

Dacă vine Piţurcă în Ghencea, el va fi şi antrenor, şi manager general. Aşa a fost data trecută, cred că la fel se va întîmpla şi acum. Cei de la CFR Cluj au fost cei mai serioşi în acest sezon, de aceea au terminat pe primul loc", a spus Mirel Rădoi la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
feurdean
feurdean  •  11 Iulie 2010, 21:20

Cu un program de munca la libera ta alegere, colaborezi cu mine,lucrezi cand ai tu chef, numai pe internet, mai putin de 2 ore pe zi, te invat totul clar si pas cu pas si castigi lunar peste 504$, cu adevarat la nivel occidental. Detalii la email [email protected]

 •  24 Mai 2010, 15:45

la declaratii esti nr 1 ,in vestiar esti sifonaru nr 1,iar in teren esti cel mai slab jucator..mare noroc ai ca te tin ceilalti in spate

stevebesttips
stevebesttips  •  24 Mai 2010, 12:24

Invata sa pariezi cu succes doar pe professionaltipsters.com

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close