FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Radu Banciu acuză Viitorul - Steaua: "Eternul blat! Miroase a aranjament de la o poştă! Hagi e de admirat că mereu s-a predat"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 16:28

Jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul dintre Viitorul şi Steaua, care se va juca pe 18 martie, ora 20:30, şi pariază că echipa lui Hagi va pierde din nou contra formaţiei roş-albastre.

" Steaua - Viitorul este eternul blat. Steaua acum are nevoie mai mare de blat. Meciul ăsta miroase a aranjament de la o poştă. Viitorul s-a predat mereu în faţa Stelei.

Echipa lui Hagi nu are vedete internaţionale şi este firesc să piardă.  Viitorul nu joacă nimic, Steaua e într-o oarecare revenire şi are nevoie de victorie. Ar fi singura echipă din play-off cu două victorii.

Steaua este multicampioana noastră şi are un geamantan de trofee. Pe cine ar surprinde o victorie a Stelei? Un egal ar fi o surpriză. Dacă şi celelalte echipe din play-off ar face egal, şi Steaua - Viitorul ar putea fi egal. Şi să bată Steaua în retur.

Hagi nu este un mare antrenor. Nu a demonstrat niciodată că se pricepe la antrenorat. El este de admirat dintr-un singur motiv: că mereu s-a predat în fața Stelei. 

Viitorul a fost ajutată în acest sezon de arbitri ca nicio altă echipă. Şi când a promovat Viitorul a fost ajutată", a spus Radu Banciu la B1 TV în emisiunea "Unşpe metri"

În 13 meciuri oficiale directe, Steaua are 12 victorii, iar Viitorul una singură, 5-2 în mai 2013. În afara golurilor marcate în acest succes, trupa lui Hagi a înscris doar 3 goluri în poarta roș-albastră. 

Va obține Viitorul a doua victorie din istorie împotriva Stelei?

DA
NU

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (118)
1226753770790226
Lili Rwdvik  •  13 Iunie 2018, 08:15

Îmi pare rău și îmi este rușine cu astfel de comentarii,critici aduse de cine?eu nu as putea ridica ochii din pământ cu un vocabular atât de vulgar și cu un accent care lasă de dorit,sa înjosesti un copil care a muncit și nu a stat prin toate cârciumile Bucureștiului (cum sunt multe alte,"vedete"....zic ele) sa -ți permiți sa jignești pe toata lumea în fiecare seara,eu personal în locul Simonei as merge mai departe,nu as ierta nimic și pe nimeni,niciodată ,nici chiar pe cei care sunt de acord cu mesajele acestui individ care a răsărit D-zeu știe de unde.F urat,rusine!

1426135677449800
Dumitru Popa  •  16 Martie 2017, 08:24

esti penibil

cristiancelmare
cristiancelmare  •  15 Martie 2017, 10:16

Asta înseamnă sa ai oo Ca si jurnalist ,sa ai curaj sa scrii adevarul. Articolul ăsta e cel mai tare,mai tare decât investigația la Hexypharma

Vezi toate comentariile (118)
Comentează