FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

O nouă delegare de top pentru Radu Petrescu » Merge să arbitreze un duel din grupele Ligii Campionilor

Radu Petrescu va oficia duelul Lens - PSV Eindhoven / foto: Cristi Preda (GSP)
Radu Petrescu va oficia duelul Lens - PSV Eindhoven / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 13:32 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 14:00

Radu Petrescu a fost delegat din nou la un meci din grupele UEFA Champions League. „Centralul” în vârstă de 40 de ani a fost trimis să oficieze partida Lens - PSV Eindhoven, programată marți, de la ora 22:00. Va fi cea de-a doua apariție a bucureșteanului în grupele Ligii în această ediție.

Radu Petrescu nu va fi singurul român pe Stade Bollaert-Delelis. Îi va avea alături pe asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial. În camera VAR va mai fi și compatriotul Cătălin Popa, alături de polonezul Tomasz Kwiatkowski, notează frf.ro.

„Eroul de care nu știam că avem nevoie” » Ciprian Tătărușanu, singurul care l-a impresionat pe Zlatan Ibrahimovic
RĂSPUNS
„Eroul de care nu știam că avem nevoie” » Ciprian Tătărușanu, singurul care l-a impresionat pe Zlatan Ibrahimovic

După ce a depășit cu brio unele probleme delicate de sănătate, Radu Petrescu se află acum într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei. Arbitru din 2002, bucureșteanul a debutat în Liga 1 pe 10 august 2007, într-un CS Mioveni - FC Vaslui 0-2, iar din 2012 este pe lista FIFA.

Radu Petrescu a debutat anul trecut în grupele Ligii Campionilor

În vârstă de 40 de ani, Petrescu a arbitrat deja în acest sezon al Ligii un meci din turul 3 al preliminariilor (PSV Eindhoven - Sturm Graz 4-1), precum și o întâlnire din grupe, Barcelona - Antwerp 5-0, în care s-a descurcat fără greșeală

Într-o analiză apărută în Mundo Deportivo și semnată de Barrenechea Montero, fost arbitru internațional, Petrescu a fost apreciat.

„A fost mereu bine poziționat, aplicând corect avantajul în numeroase ocazii. Un criteriu de sancționare uniform, a făcut-o în zece ocazii cu Barcelona, de opt ori cu Antwerp. A ținut permanent meciul sub control cu un arbitraj preventiv. Un joc ușor, la care VAR nici nu a trebuit să intervină, a comentat Montero.

O nouă delegare de top pentru Radu Petrescu » Merge să arbitreze un duel din grupele Ligii Campionilor
Radu Petrescu, apreciat după Barcelona-Antwerp. Foto: Imago Images

El a debutat în 2022-2023 în grupele Champions, tot la o partidă jucată de Barcelona, 4-2 în deplasare cu Viktoria Plzen.

Citește și alte știri de actualitate:

Vinicius, din nou victima rasismului » FC Sevilla l-a identificat și predat poliției pe agresor + Mesajul jucătorului de la Real Madrid

„Lista mea e completă” » Mesajul lui Nicolae Stanciu după duelul cu Cristiano Ronaldo + Cum arată top 10 adversari din carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează