INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESAJ

GALERIE FOTO „Lista mea e completă” » Mesajul lui Nicolae Stanciu după duelul cu Cristiano Ronaldo + Cum arată top 10 adversari din carieră

Nicolae Stanciu și Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Damac FC // FOTO: Instagram +9   FOTO
Nicolae Stanciu și Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Damac FC // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 11:20 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 14:33

Nicolae Stanciu (30 de ani) a fost integralist în Al Nassr- Damac FC 2-1, oferind pasa decisivă la golul formației lui Cosmin Contra.

După meci, internaționalul a postat pe Instagram un mesaj în care vorbea despre cariera sa și despre adversarii pe care i-a întâlnit.

Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”
INEDIT
Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”

„Lista e completă”, a spus Nicolae Stanciu după ce sâmbătă s-a duelat cu Cristiano Ronaldo, în premieră. Printre foștii adversari ai mijlocașului s-au mai numărat de-a lungul anilor Lionel Messi, Sergio Ramos sau Zlatan Ibrahimovic.

Nicolae Stanciu, după ce s-a duelat cu Cristiano Ronaldo: „Acum, lista e completă”

„Ca orice copil, visam ca într-o zi să pot împărți terenul cu cei mai mari sportivi și să mă duelez cu ei. Nu e un secret că oricine poate avea succes dacă muncește din greu, are disciplină și face orice ca să ajungă acolo unde vrea. Acum, lista mea e completă. Și a fost greu să aleg 10 poze”, a scris Stanciu.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Robert Lewandowski, Javier Zanetti, Sergio Ramos, Dani Alves, Frank Lampard și Marco Reus sunt adversarii pe care Stanciu i-a ales pentru lista sa.

Nicolae Stanciu și Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Damac FC // FOTO: Instagram
Nicolae Stanciu și Lionel Messi, în Barcelona - Slavia Praga // FOTO: Instagram
Nicolae Stanciu și Dani Alves, în Anderlecht - PSG  // FOTO: Instagram
Nicolae Stanciu și Neymar, în Damac FC - Al Hilal// FOTO: Instagram
Nicolae Stanciu și Robert Lewandowski în România - Polonia // FOTO: Instagram
+5 FOTO

VIDEO Nicolae Stanciu, assist de generic în Al Nassr – Damac FC

Trupa românilor Contra și Stanciu a intrat în avantaj la pauză, după golul marcat de N'Koudou (45+2), din pasa lui Nicolae Stanciu.  

În prelungirile primei reprize, Damac FC a deschis scorul după fază pornită de la Nicolae Stanciu. Trupa lui Cosmin Contra a recuperat mingea la marginea careului, iar Stanciu a preluat la bonul, la 30 de metri de propria poartă. Internaționalul român a avansat 10 metri cu mingea la picior și a dat o pasă în adâncime, de 20 de metri.  N'Koudou a preluat balonul și a marcat cu un șut de la marginea careului.

Trupa românilor Contra și Stanciu a intrat în avantaj la pauză, după golul marcat de N'Koudou (45+2), din pasa lui Nicolae Stanciu.  

În prelungirile primei reprize, Damac FC a deschis scorul după fază pornită de la Nicolae Stanciu. Trupa lui Cosmin Contra a recuperat mingea la marginea careului, iar Stanciu a preluat la bonul, la 30 de metri de propria poartă. Internaționalul român a avansat 10 metri cu mingea la picior și a dat o pasă în adâncime, de 30 de metri.  N'Koudou a preluat balonul și a marcat cu un șut de la marginea careului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra a criticat arbitrajul după înfrângerea cu Al Nassr: „Golul lui Cristiano Ronaldo nu trebuia să existe”

Vinicius, din nou victima rasismului » FC Sevilla l-a identificat și predat poliției pe agresor + Mesajul jucătorului de la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
francescoli1974
francescoli1974  •  22 Octombrie 2023, 21:56

Emile,am spus un neadevăr, bai băiatule?Ce realizări are ma,Stanciu?Cât despre mine nu eram eu subiectul cum nu ești nici tu dar îți dai importanță. Uită-te pe comentariu să vezi câți au gândit la fel ca mine .Te-ai băgat în seamă aiurea.Mai bine tăceai decât să te faci de ras cu reply-ul ăla. Și da,echipa pe care o susțin eu din indepartatul 1985(Real Madrid) a avut și are mai mereu jucători un pic mai buni ca cel care a ratat penalty-uri cu Muntenegru și Kosovo.Intelegi sau îți desenez.Aceleasi gânduri și pentru Badea Dorian sau Cartan și alții care nu înțeleg că subiectul era Stanciu,nu eu.Nici Stanciu sau voi ăștia care-l lăudați nu veți face vreodată ceea ce am făcut eu .Și nici nu pretind asta.Mai ușor cu pianul pe scări.

francescoli1974
francescoli1974  •  22 Octombrie 2023, 21:53

Un jucător în media fotbalului romanesc actual ,nu înțeleg de ce se alintă că a schimbat tricoul cu Messi sau că a dat mana cu Ibra,eu îmi aduc aminte de el că a ratat penalty la Cluj cu Muntenegru și s-a terminat 0-0(era min 89) sau cu Kosovo sau că l-a făcut de râs Moți, în meciul cu Ludogorets.Astea da amintiri sau ele nu se pun.

francescoli1974
francescoli1974  •  22 Octombrie 2023, 21:39

Emile,am spus un neadevăr, bai băiatule?Ce realizări are ma,Stanciu?Cât despre mine nu eram eu subiectul cum nu ești nici tu dar îți dai importanță. Uită-te pe comentariu să vezi câți au gândit la fel ca mine .Te-ai băgat în seamă aiurea.Mai bine tăceai decât să te faci de ras cu reply-ul ăla. Și da,echipa pe care o susțin eu din indepartatul 1985(Real Madrid) a avut și are mai mereu jucători un pic mai buni ca cel care a ratat penalty-uri cu Muntenegru și Kosovo.Intelegi sau îți desenez.Aceleasi gânduri și pentru Badea Marian sau Cartan și alții care nu înțeleg că subiectul era Stancuu,nu eu.Nici Stanciu sau voi ăștia care-l lăudați nu veți face vreodată ceea ce am făcut eu .Și nici nu pretind asta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează