FOTBAL  »  Superliga  »  SUPĂRARE

Răducioiu: „Să nu mai aud de Dinamo!”

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Florin Răducioiu şi-a impus tăcerea vizavi de clubul la care s-a consacrat

"Marele Blond" a rupt-o cu Dinamo! Iar despărţirea se anunţă una de durată. Dezamăgit de locul ocupat în clasament de "cîini", dar şi de desele schimbări de antrenor şi de scandalurile din preajma echipei, Răducioiu a comentat: "Nu mai vreau să vorbesc de acest club. De altfel, nu mai vreau să aud de Dinamo, dar nici de alte echipe de club. Este un capitol închis. Am rupt-o cu fotbalul românesc, mi se face rău cînd văd declaraţiile, războaiele, culisele din ţară. Dacă îmi voi mai da cu părerea, atunci cînd voi fi întrebat, o voi face doar despre echipa naţională, acolo am petrecut cele mai frumoase clipe ale carierei", a declarat fosta glorie a roş-albilor.

În vîrstă de 38 de ani şi în prezent agent FIFA, Răducioiu a mai spus: "Doresc succes echipei Dinamo Bucureşti, mai ales că are nevoie din plin de aşa ceva. Ar trebui să se realizeze acolo că doar prin linişte şi chibzuinţă se poate construi ceva durabil".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
 •  17 Martie 2008, 12:54

La multi ani pentru ziua de astazi!

 •  17 Martie 2008, 11:07

ai avut dreptate. dupa meci au dat-o in bara .LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti,poate a doua oara functioneaza ca am mai trimis o data

 •  14 Martie 2008, 21:54

Nu ma pot mira si nu sunt surprins ca,unul dupa altul toate gloriile fotbalului romanesc se detaseaza incet-incet de echipele care le-au consacrat,multi dintre ei cu vechi state de serviciu la echipa nationala,ceea ce nu-i impiedica pe multi care n-au habar de fotbal nici cat o pisica in fata calendarului,insa au bani berechet,si considera (ei!)ca au tot dreptul sa arunce cu noroi in cine cred de cuviinta.Mare pacat,si merita(acesti neaveniti)sa fie supusi unui tratament,ce necesita ignoranta.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează