FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răduţ, recuperare miraculoasă!

Articol de , - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei e aproape refăcut complet după entorsa la gleznă suferită acum 8 zile şi are şanse mari să joace titular sîmbătă, la Urziceni.

Mihai Răduţ ar putea fi surpriza din "11-le" Stelei în meciul din etapa următoare, care se va disputa împotriva Unirii Urziceni. Deşi s-a accidentat acum 8 zile, în meciul cu Poli Timişoara, cînd a suferit o entorsă la gleznă şi a părăsit terenul cu piciorul imobilizat, el s-a recuperat în mod miraculos şi aproape sigur va fi apt sută la sută pentru meciul de sîmbătă.

După ce a avut patru zile de pauză totală, a fost supus unor metode noi de refacere, cu gheaţă şi cu unguente antiinflamatoare. Strategia a funcţionat şi de sîmbăta trecută a început alergările uşoare. Cum fotbalistul nu a mai resimţit nici o durere, va începe cel tîrziu de miercuri antrenamentele normale sub comanda lui Ilie Dumitrescu, care se gîndeşte serios să-l folosească din primul minut, fie mijlocaş dreapta, acolo unde a evoluat în ultimele jocuri, fie mijlocaş stînga.

3 posturi a bifat Răduţ de cînd a venit la Steaua: închizător, mijlocaş ofensiv şi mijlocaş dreapta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ironic
ironic  •  06 Septembrie 2010, 17:11

Dupa accidentarea lui Radut,Ilie Dumitrescu a spus ca acesta va reveni in 10-12 zile.Au trecut 8 zile,pana la meciul de Sambata mai sunt vreo 4.Asa deci domnilor ziaristi,TOTI 3,ati descoperit MIRACULOS ca 8+4=12,deci meritati Premiul Nobel pentru servicii imense aduse omenirii in general si Matematicii in special.Intr-un serial al copilariei mele era un personaj,Ismail,interpretat de un mare actor(Dzeu sa-l ierte pe Jean Constantin!)care v-ar fi adresat calduros urmatoarea urare "SICTIR BR

2dorr
2dorr  •  06 Septembrie 2010, 13:20

multa sanatate radut

bogdinhosan
bogdinhosan  •  06 Septembrie 2010, 11:42

pai Steaua chiar are nevoie de el...e jucatorul cu pasa decisiva...e bine ca revine...si Tanase va reveni cu Liverpoola mai mult ca sigur...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează