FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Răduţ surprinde: "Am ajuns la cea mai bună echipă!" :O

Răduț (dreapta) susține că s-a adaptat ușor la Pandurii
Răduț (dreapta) susține că s-a adaptat ușor la Pandurii

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 09:38

Împrumutat de Steaua la Pandurii pentru un sezon, Mihai Răduţ nu crede că a făcut un pas înapoi venind la echipa gorjeană, elevii lui Petre Grigoraş practicînd un fotbal foarte bun în ediţia trecută a Ligii 1.

"Este un pas înainte după cum a jucat echipa în sezonul trecut. E important să joci acolo unde eşti dorit şi te simţi bine. Ştiu că am fost dorit şi în iarnă, iar eu am vrut să vin, dar nu s-a putut. Bine că am ajuns, pînă la urmă. Sînt bucuros că am venit", a declarat mijlocaşul de 22 de ani.

Acesta spune că nu se va pune problema de adaptare la noua sa echipă: "Îi cunosc pe majoritatea colegilor, am jucat cu ei la Internaţional. Am discutat cu Maxim, Alexandru Vlad şi mi-au spus să vin aici că e bine, atmosfera e superbă şi este o echipă frumoasă. În plus, anul trecut, Pandurii a fost cea mai bună echipă din campionat şi sper să reuşim şi în acest sezon să rămînem în top. Nu mai am emoţii la debut, sper doar să cîştigăm cu U Cluj".

"L-am vrut din iarnă pe Răduţ. Am mare încredere în el, va încerca să demonstreze că merită mai mult. Anul acesta sper să fie unul bun atît pentru jucător, cît şi pentru echipă"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
aly_bog
aly_bog  •  18 Iulie 2012, 14:19

bradut:))),taci maica ca esti imprumutat si te scoate jiji din fotbal daca mai dai declaratii din astea

mihaidumitru89
mihaidumitru89  •  18 Iulie 2012, 14:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

radeti voi radeti, dar Pandurii vor fi pe locurile 4-6 anul acesta....au practicat poate cel mai frumos fotbal din campionat si nu vor inceta sa o faca si sezonul acesta tinand cont ca a ramas Grigoras. Putin respect pentru Pandurii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează