FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Rămîn Pandurii în prima ligă? Gorjenii contestă dreptul de promovare al lui FCM Tîrgu Mureş!

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Pandurii încă mai speră la Liga I. Chiar dacă au retrogradat la finalul ediţiei precedente de campionat, gorjenii au depun un memoriu la Comisia de Licenţiere în care cer reexamniarea dosarului înaintat de FCM Tîrgu Mureş, una dintre grupările care şi-a asigurat deja un loc în viitoarea ediţie a primei divizii.

Oficialii Pandurilor reclamă faptul că ardelenii nu au drept de promovare în prima ligă în baza articolului 11 din regulamentul de licenţiere, care prevede că orice echipă care a luat locul altei formaţii în structura unei ligi nu poate să facă acest salt din punct de vedere legal. În sezonul 2008-2009, FCM Tg Mureş a fuzionat cu Unirea Sînnicolau Mare şi a jucat în Liga a doua şi nu în a treia, unde se afla.

"Am depus memoriu, ni s-a spus că dosarul lor va fi reanalizat şi că vom primi răspuns în două sau trei zile. Nu ştim care va fi rezultatul, dar era datoria noastră să încercăm şi această cale", a declarat pentru gsp.ro directorul executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
sundancekid
sundancekid  •  09 Iunie 2010, 21:51

Bei, ia lasa tu pe U' in pace ! Haide U' si de mere si de nu !

sundancekid
sundancekid  •  09 Iunie 2010, 21:50

Unele comentarii sunt "puerile" ! Asta ne mai lipsea sa ne certam pe regiuni(la nivel national) sau/si intre dinamovistii din Olteania si Transilvania !

gtorje_22
gtorje_22  •  09 Iunie 2010, 21:48

Pacurar e cel mai bun de la noi,e peste Tremonti...si il avem si noi pe Grecu,care a fost convocat la tineret(desi nu mi se pare deloc de viitor) si pe Rada,care e convocat constant la loturile de juniori.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează