FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ramon Calderon a luat prînzul cu Becali » Miel, prepeliţe, creveţi şi Dom Perignon!

Calderon a mîncat ieri prînzul la palatul lui Gigi Becali, iar acesta i-a făcut un meniu inedit
Calderon a mîncat ieri prînzul la palatul lui Gigi Becali, iar acesta i-a făcut un meniu inedit

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 21:40

Fostul boss al lui Real Madrid, care a venit în România pentru a participa la vînătoarea organizată de Ion Ţiriac, i-a făcut ieri o vizită patronului Stelei, care l-a aşteptat cu un festin şi cu un bucătar adus special să pregătească preparatele.

Ceea ce Gigi Becali anunţase acum două zile s-a petrecut ieri la reşedinţa sa din centrul Bucureştiului. Fostul preşedinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon, a venit să-l viziteze, omul de afaceri spaniol sosind în România la invitaţia lui Ion Ţiriac pentru a participa la celebra vînătoare de la Balc.

Ramon Calderon, alături de fiul său şi de Florin Nedelcu, translator, a mers la Gigi Becali la Palat, ieri după-amiază, iar Gigi Becali i-a pregătit un adevărat festin culinar. Special pentru a pregăti un meniu deosebit, a fost chemat bucătarul clubului Frateli, Florin Scripcă.
Acesta a avut nevoie de 3 ore pentru a pune masa şi pentru a pregăti preparatele. Ce a conţinut meniul zilei de ieri la Palat? Un miel mare făcut la proţap, cu un sos special. Apoi, 20 de prepeliţe, preparate şi ele într-un sos picant chinezesc. N-au lipsit nici ruladele de pui, dar nici somonul şi o mîncare specială făcută din creveţi, dar şi muşchi de vită la grătar şi multe salate. Băutura de bază a fost şampania, fiind aduse 10 sticle de şampanie Dom Perignon, dar şi cîteva sticle de vinuri alese, şi alb şi roşu, dar şi coniac Hennessy şi cîteva digestive.

Calderon a stat la Palat mai bine de 3 ore, iar la final a susţinut o conferinţă de presă alături de Gigi Becali. "Gigi e prietenul meu, era normal să nu-l ocolesc atunci cînd vin în România. Îi mulţumesc pentru această masă deosebită, îi întorc invitaţia şi îl aştept în Spania pentru a-l face să se simtă la fel de bine cum m-am simţit eu aici", a spus fostul preşedinte al lui Real Madrid.

1.000 de lei costă o sticlă de şampanie Dom Perignon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unmaker
unmaker  •  14 Ianuarie 2012, 10:13

bine ca nu au crapat :))))))))))))))))))))))))))

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Ianuarie 2012, 03:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu esti MAI proost decit astia care au scris "articolul". Parca ati fi copiii lui becali... de fapt stai asa... chiar ASTA sunteti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează