FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Rapid a avut penalty în minutul 4, însă Haţegan nu a arătat punctul cu var

Reluările arată cum Scarlatache îl loveşte în careu pe Surdu.
Reluările arată cum Scarlatache îl loveşte în careu pe Surdu.

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 23:28

Giuleştenii puteau dinamiza derby-ul încă din start, cînd se impunea 11 metri la un duel între Scarlatache şi Surdu. Fostul arbitru Aron Huzu a declarat însă: ”Haţegan a analizat corect faza, n-a fost penalty!”

Rapidul putea începe cu un penalty, pe care ar fi trebuit să-l primească după nici 4 minute de joc! Surdu a intrat în careu, Scarlatache l-a talonat, după care i-a luat piciorul de sprijin cu stîngul. Reluările TV o demonstrează. Însă Haţegan n-a văzut, fiind departe de fază, iar asistentul Cristi Nica nu s-a implicat deloc, astfel că giuleştenii au rămas fără lovitură de la 11 metri. Deşi Surdu, apoi Răzvan Lucescu au protestat vehement. Vicepreşedintele CCA, Aron Hutu, nu le-a dat dreptate giuleştenilor: "Jucătorul în alb, de la Dinamo, atinge mingea, puteţi să observaţi pe reluări! Sigur o atinge".

"Este un meci frumos! Nu mai contează dacă a fost sau nu penalty. Am hotărît să facem un cadou dinamoviştilor de 1 Aprilie să nu comentăm la un 11 metri clar şi să-i avantajăm în prima repriză ca să-i batem în a doua", a comentat George Copos, la pauză, la Fanatik Show. "Mă miră poziţia domnului Copos, pentru că mie mi-a spus că n-a fost penalty", s-a amuzat Nicolae Badea, care tocmai luase telefonul să vorbească la DigiSport.

Levy după jucători
La partidă a asistat şi fostul antrenor al Stelei, Ronny Levy, acum tehnician la Anorthosis, israelianul văzînd partida alături de Bogdan Mara, acum la UTA, fost jucător atît la Dinamo, cît şi la Rapid. Levy a venit ca să vadă diverşi fotbalişti ai celor două echipe, pe care ar putea să-i ia în Cipru. De exemplu, Rui Duarte va fi liber de contract la vară, n-a primit nici o ofertă de prelungire, ar putea semna în orice moment.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (15)
ciganicolae
ciganicolae  •  02 Aprilie 2012, 13:37

frate ce vb afost clar penalti sa fim seriosi ase vor sa ia titlu cu bani fie cfr fie dinamo mafia este in floare la noi si conrupti mere pacat de suporterii ca vin si se agita pentru niste scrbe de fotbalisti

sexilian
sexilian  •  02 Aprilie 2012, 12:28

poate e fiu de catea si a tinut cu verii...

r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  02 Aprilie 2012, 12:00

Baieti, nu va mai lamentati atata cu penaltiul asta. A fost, n-a fost penalti, nu mai conteaza. Nu poti spune ca s-a arbitrat intr-o anumita directie, a fost un arbitraj impecabil. Mie mi-ar fi rusine sa ma vait de arbitraj cand ajung de atatea ori in fata portii si dau pe langa minge (la propriu). A fost un rezultat echitabil, Rapidul a dominat , dar nu a avut nici cine stie ce ocazii mari. Aduceau mingea in fata, dar nu stiau ce sa faca cu ea. Dinamo a fost jalnica, cu Ciobotariu o sa jucam la egal si cu Mioveni. In viata mea nu am vazut antrenor asa fricos ca Ciobi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează