FOTBAL  »  Superliga  »  INTER-RAPID 1-2

Rapid a terminat în 10 după ce Helder îşi pierduse cunoştinţa din cauza unei contuzii!

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Brazilianul Helder nu a încheiat partida pe teren la Piteşti, deşi Ioan Andone nu l-a schimbat. Tînărul fotbalist al Rapidului a fost lovit la cap cu mai puţin de două minute înainte de final şi a fost dus la salvare.

La una dintre ultimele faze, un duel cu un argeşean s-a terminat rău pentru Helder, nevoit să-şi lase coechipierii în 9 jucători de cîmp.

La un duel pentru balon, Helder a primit o lovitură în cap, mai sus de ceafă, iar medicul Rapidului s-a speriat cînd a văzut că fotbalistul nu vedea numărul degetelor arătate pentru a i se controla starea.

Pentru că şi-a revenit după cîteva minute, salvarea nu a mai plecat la spital, dar acest lucru se va întîmpla la Bucureşti, după întoarcerea de la Piteşti a echipei.

De la vestiare jucătorul a ieşit pe propriile picioare, dar spunea că-l doare foarte rău zona lovită, unde îi crescuse un cucui imens!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihai_s
mihai_s  •  03 Aprilie 2010, 19:52

dupa sapunaru, el a fost cel mai bun de pe teren azi. asta e mentalitate de rapidist, orice pt victorie

 •  03 Aprilie 2010, 19:05

:) ce naspa a cazut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează