FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Prima reacție la ieșirea de la audieri: „Vă înșelați! Vă înșelați! Vă înșelați! Nu pentru materiale pirotehnice am fost aduși”

Articol de , , - Publicat joi, 14 martie 2024 14:44 / Actualizat joi, 14 martie 2024 17:58

Adrian Olariu, șeful de securitate al clubului Rapid, a fost și el audiat azi, în scandalul provocat de ultrași și în care a fost adus la audieri și președintele Daniel Niculae.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Din primele informații, Daniel Niculae e suspectat că ar fi fost complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;
  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!
  • La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.
  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate. Ce riscă (AICI), dacă va fi găsit vinovat

Oficialul Rapidului a fost a dat declarații la Institutul de Studii pentru Ordine Publică, acolo unde au fost și Daniel Niculae, Liviu Ungurean, liderul ultrașilor giuleșteni, și alți șefi de brigăzi din galerie.

La părăsirea sediului, acesta a făcut câteva declarații. A susținut în fața jurnaliștilor: „Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale pirotehnice aduse la stadion”. În ciuda comunicatului emis azi de Poliție!

VIDEO. Adrian Olariu, șeful de securitate de la Rapid, declarații surprinzătoare după ieșirea de la audieri

„Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca și alții. Suntem puși la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduși aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment”, a spus Adrian Olariu.

Întrebat dacă: „E adevărat că s-au introdus materiale pirotehnice pe stadion?”, Adrian Olariu a răspuns surprinzător: „Vă înșelați! Vă înșelați! Vă înșelați cu întrebarea pe care o puneți. Vă înșelați! Nu acesta este subiectul. Aflați-l! Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale priotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alții mai în temă”.

Și a continuat: „La ultimele două meciuri ale Rapidului nu ați văzut materiale pirotehnice. Sunteți în eroare. Jur! Întrebați la Jandarmerie și Poliție.”

Comunicatul Poliției:

Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

VIDEO. Imagini șocante: puști și pistoale ridicate de Jandarmerie de la liderii de galerie ai Rapidului

Citește și:

Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”
RAPID
Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”
„V-a trecut prin cap să aduceți un alt conducător la Rapid în locul lui Daniel Niculae?” » Răspunsul „la cald” al lui Dan Șucu
RAPID
„V-a trecut prin cap să aduceți un alt conducător la Rapid în locul lui Daniel Niculae?” » Răspunsul „la cald” al lui Dan Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
FlashGordon
FlashGordon  •  17 Martie 2024, 12:06
Postat de lefter_popescu pe 14 Martie 2024, 15:33

Domnilor, ce-a făcut tipul de la Rapid ...v-a dat cu firma-n cap ? Vedeți ce inseamna sa aruncați din burta știri neverificate? Așteptați finalul audierilor. Ceea ce este cel mai tare ..este instituția la care au fost audiați. Sa cazi pe spate de ras. Cine a mai inventat denumirea aceasta ? O fi unul de teapa tartanosului ce-si zice Piedone.

pai uite ca omul a spus adevarul,nu pentru materiale pirtoehnice au fost adusi mafiotii de la clona fc r ci pentru grup mafiot organizat si trafic de arme. qed.

bacy
bacy  •  14 Martie 2024, 20:25

AFARĂ CU GOLANII, INTERLOPII ȘI INFRACTORII DE PE STADIOANE! VREAU SĂ VINĂ, ÎN SIGURANȚĂ, ȘI COPIII LA MECIURI !!!

EmanuelUdrea
EmanuelUdrea  •  14 Martie 2024, 19:56
Postat de bacy pe 14 Martie 2024, 16:42

”Peștele de la cap se-npute”spune un vechi proverb ! Nu sunt de acord cu disputarea meciurilor fără spectatori dar sunt de acord să plătească cei care au mijlocit și permis încălcarea, în mod repetitiv și deliberat, a legii ! Vreau pedeapsă maximă pentru toți cei care au permis așa ceva, indiferent de culoarea echipamentului, VREAU SĂ FIU ÎN SIGURANȚĂ CÂND VIN CU CEI MICI LA MECI !!!

Și până acum ce ai pățit mă? Ia zi? Ți-a luat foc dosul?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează