FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CLINCENI 1-0

Adrian Mutu, fericit după prima victorie pe banca Rapidului: „S-a jucat la o singură poartă, nu știu cum s-a văzut din studio sau din tribună”

Adrian Mutu
Foto: Imago
Adrian Mutu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 22:43 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 23:07

Rapid a învins-o la limită pe Academica Clinceni, scor 1-0, la debutul lui Adrian Mutu pe banca giuleștenilor. La finalul partidei, Mutu a analizat prestația echipei sale.

Lovitură pentru Adrian Mutu la primul meci pe banca Rapidului » „S-a rupt” după doar 4 minute
RAPID - CLINCENI
Lovitură pentru Adrian Mutu la primul meci pe banca Rapidului » „S-a rupt” după doar 4 minute

„A fost greu până a venit golul. A fost un meci bun, băieții au avut reacție, au fost agresivi, și-au creat și 3-4 situații mari de gol. Atacând tot meciul am reușit să dăm și gol. Importante erau cele 3 puncte pentru moral. Am spart gheața după 10 meciuri. Asta e linia pe care trebuie să mergem. 

Eu am văzut o nouă atitudine, nu știu cum s-a văzut din studio sau din tribună. De pe bancă mi s-a părut băieții că au avut o atitudine corectă, s-au luptat pentru fiecare minge împreună, au fost uniți. Echipa a fost scurtă 75 de minute, au fost 2-3 minute în care echipa s-a lungit puțin, dar ne-am revenit. 

Cred că ați văzut și dumneavoastră, 93 de minute cât a durat meciul s-a jucat la o singură poartă, nu-mi aduc aminte de un șut pe poartă al Clinceniului”, a declarat Adrian Mutu la Look Sport.

Adrian Mutu: „Vojtus are o contractură”

Tehnicianul a vorbit și despre starea lui Jakub Vojtus, accidentat în debutul partidei.

„Are doar o contractură, sperăm să-i treacă până la următorul meci. Nici n-am avut timp să ne încălzim bine că a venit această accidentare a lui, dar Adrian Bălan a intrat și și-a făcut datoria”, a mai precizat Mutu.

Azi, după două zile la echipă, sunt mulțumit. Victoria e victorie, pentru mine important e rezultatul, nu diferența de pe tabela de marcaj. Bineînțeles, dacă am fi marcat toate ocazile pe care ni le-am creat ar fi fost 5-0 pentru noi
Adrian Mutu, antrenor Rapid

A fost un șoc la echipă (n.r. - schimbarea de antrenor). S-au schimbat multe, nu știu, tactica… Noi am încercat să facem ceea ce ne-a cerut antrenorul într-un timp scurt. Am avut ocazii, puteam să marcăm mult mai mult.
-Rareș Ilie

Citește și alte știri din Liga 1: 

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf UTA - CS Mioveni! 3 greșeli uriașe de arbitraj

Hagi și-a băgat jucătorii în ședință » Ce obiectiv are Farul în play-off: „Asta vrem, nu e imposibil!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
557359368547447
Florin Alexandru  •  06 Martie 2022, 10:07

HA HA HA ! CE GLUMA PROASTA ACEST MUTU (alias Hagi)! RAPIDISTILOR, TREZITI-VA, PANA NU ESTE PRESA TARZIU !!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Martie 2022, 07:27

Cum să fie fericit cum să spună că sa jucat la o singură poartă și au dat un gol chinuit aproape de final dacă marcau 2-3 goluri acum erau pe locul 8 și mai mulți bani de la Tv un joc la nivel de liga3-a,cum să fie fericit sa chinuit cu Academica. Mă tem că vor trage la retrogradare cu toate că acolo sunt alte echipe care se pot trezi în play out.

revelation17
revelation17  •  06 Martie 2022, 01:41

Betivanul asta este antrenor? O sa vedeti peste cateva meciuri. A stiut cand sa vina, pt ca sunt puncte pt a nu pica in B. Din sezonul viitor, Rapidul este favorita la 'B'. Pacat pt munca baietilor si in special a lui Mihai Iosif. Asta inseamna sa nu ai Mafia in spate sa te sustina. Drogatul are...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează