FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Bergodi a dat din casă, de la discuțiile cu Horațiu Moldovan: „Asta l-am sfătuit să facă. Mă bazez pe el”

Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago
Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 17:50 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 19:04

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a dezvăluit ce sfat i-a dat portarului Horațiu Moldovan (25), dorit de Real Betis și Celtic.

Horațiu Moldovan ar putea să o părăsească pe Rapid în acest mercato invernal. Portarul titular al naționalei României și al giuleștenilor are o clauză de reziliere de numai 800.000 de euro, o sumă la îndemână pentru cluburile europene cu pretenții.

Favorită pentru a-i obține semnătura lui Horațiu este Real Betis, locul 7 în Spania, dar până la înfăptuirea transferului, rapidiștii trag nădejde că Moldovan va alege să rămână în Giulești măcar până în vară.

Schimbare importantă în Superligă! „Regula Dan Petrescu” intră în vigoare de la primul meci de vineri
HOTĂRÂRE
Schimbare importantă în Superligă! „Regula Dan Petrescu” intră în vigoare de la primul meci de vineri

Astăzi, la conferința de presă dinainte de Rapid - FCU Craiova, antrenorul Cristiano Bergodi a spus că Moldovan „va juca” vineri seara contra oltenilor și a dezvăluit că l-a sfătuit pe acesta să rămână la Rapid, iar în eventualitatea unor prestații bune la Campionatul European să facă pasul la un club mare în vară.

Cristiano Bergodi a dat din casă, de la discuțiile cu Horațiu Moldovan

„Nu este nimic oficial în cazul lui Horațiu Moldovan. Este portarul nostru și va juca, vom vedea ce se întâmplă apoi. Suntem în căutare de înlocuitor, în eventualitatea în care el pleacă. Am căutat cu scouterii și vom vedea după, în caz că Horațiu pleacă.

Moral este bine, nu are niciun fel de problemă. Am vorbit cu el, am încredere în el, mi-a dat senzația că stă bine. Normal că ar fi o pierdere, dar nu pot face nimic dacă există această clauză. Mă bazez pe el. Până când, vom vedea...

Eu l-am sfătuit să rămână aici, pentru el este important că joacă la o echipă importantă, care luptă la titlu. Aici îl văd cei de la națională. E important și faptul că cunoaște campionatul.

Dacă va face un Campionat European bun, va putea pleca într-un campionat important, la o echipă importantă. Eu asta i-am spus, ca sfat”, a afirmat antrenorul italian.

Dintre Betis și Celtic, eu aș alege Betis. Mi-a plăcut întotdeauna campionatul Spaniei.

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Horațiu Moldovan a jucat 22 de meciuri în acest sezon, în care a primit 22 de goluri. În 10 dintre partide a păstrat poarta intactă. 

Mai multe știri despre Rapid:

Bergodi, după ce Dan Șucu i-a trasat un obiectiv clar: „Am auzit ce a spus. Gândește ca un om de afaceri”
RAPID - FCU CRAIOVA
Bergodi, după ce Dan Șucu i-a trasat un obiectiv clar: „Am auzit ce a spus. Gândește ca un om de afaceri”
Rapid și-a prezentat cele 4 transferuri ale iernii înainte de startul Superligii: „Nu știu de ce nu m-ar accepta fanii” + Toate declarațiile din Giulești
RAPID
Rapid și-a prezentat cele 4 transferuri ale iernii înainte de startul Superligii: „Nu știu de ce nu m-ar accepta fanii” + Toate declarațiile din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nasty1
nasty1  •  18 Ianuarie 2024, 18:58

Daca se accidenteaza Moldovan la meciul cu "mititeii" pierde "trenul" si ramane inca vreo cativa ani prin Giulesti sa vada Primera Division la TV! :)))

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  18 Ianuarie 2024, 18:53

Poate sa nu faca meciuri bune cu Rapid in aceasta parte a sezonului sau chiar sa se accidenteze, chiar sa nu ajungă la Euro, iar atunci el da pasărea din mână pentru cea de pe gard? E Celtic, un club mai mare decat Glasgow Rangers unde a fost Ianis Hagi, echipa care an de an joaca fie in grupele Champions, fie in grupele Europa League. E revelatia Betis Sevilla cu potential sa atace primele locuri din La Liga....e ceva ce nu poti refuza. Te duci daca primesti salariu bun.

parachioara5
parachioara5  •  18 Ianuarie 2024, 18:45

...mai mult ca sigur o sa faca un c.E. dezastros ...o sa incaseze multe goluri ...cine sa ia si gluma asta de portar ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează