FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Eduard Stăncioiu, OUT de la Rapid: „O fac pentru Adi Mutu și pentru club” + ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi

Imagine surprinsă azi la antrenamentul Rapidului / Captură Digi Sport
Imagine surprinsă azi la antrenamentul Rapidului / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2022 19:53 / Actualizat joi, 03 martie 2022 21:09

Contestat de suporteri, Eduard Stăncioiu a luat decizia de a nu-l mai însoți pe Adrian Mutu la Rapid, acolo unde ar fi trebuit să fie unul dintre „secunzii” „Briliantului”.

  • Conflictul dintre Stăncioiu și galeria rapidistă își are originea în sezonul 2005-2006, când giuleștenii se aflau în luptă pentru titlu cu FCSB;
  • Atunci, după un meci FCSB - Sportul Studențesc 2-1, Stăncioiu, la acel moment în poarta studenților, a comis un penalty, fiind acuzat ulterior de galeria Rapidului de jocuri necurate;
  • În plus, goalkeeper-ul a fost legitimat timp de doi ani la FCSB, între 2016 și 2018, iar în cadrul mai multor interviuri și-a manifestat atașamentul necondiționat față de clubul rival.

Stăncioiu despre plecarea de la Rapid: „Nu vreau să lucrez acolo unde nu sunt dorit”

„Consider că am caracter, fac totul din pasiune pentru a realiza lucruri. Mi-aș dori să am o discuție bărăbătească cu astfel de suporteri. Aș dori să-i fac să înțeleagă cât de mult greșesc. Dar nu vreau să creez discuții și presiuni aiurea. Pentru Rapid și pentru Adi, eu mă voi retrage. 

Nu vreau să lucrez acolo unde nu sunt dorit. Am avut o discuție cu Adi Mutu și am ales, de unul singur, să nu-l însoțesc în această aventură de la Rapid. Îl ajut pe Adi Mutu cu decizia mea. Dreptatea e ceva relativă, iar suporterii exagerează foarte mult. Eu nu plec din cauza suporterilor. Plec pentru binele lui Adrian Mutu și binele clubului!”, a declarat Eduard Stăncioiu, la Digi Sport. 

Stăncioiu a fost contestat la antrenamentul de azi al Rapidului

Pe parcursul zilei, suporterii Rapidului au pus din ce în ce mai multă presiune pe Eduard Stăncioiu, cel care ar fi trebuit să fie unul dintre „secunzii” lui Adrian Mutu în Giulești.

Astăzi, în momentul în care fanii Rapidului și-au făcut apariția la antrenamentul de la Buftea, aceștia erau convinși că, nevăzându-l prin jur pe Eduard Stăncioiu, „secundul” a preferat să nu mai vină la baza de pregătire, la auzul veștii că galeria se află acolo. 

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”
RAPID
Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”

Suporterii au anunțat clar că nu-l vor accepta pe Stăncioiu la Rapid. Liviu Ungurean, liderul galeriei, a declarat că „nu putem să uităm ce conflicte am avut cu el în trecut. Nu-l vrem pentru că nu vrem să primimi un stelist în casa noastră. Dacă a plecat când ne-a văzut, foarte bine a făcut”, a declarat cel poreclit „Bocciu”

Numai că Stăncioiu se afla la Buftea în acele momente, însă la vestiare, acolo unde avusese loc mai înainte o ședință viceo cu jucătorii. Fostul goalkeeper i-a văzut pe suporteri și a preferat să aștepte plecarea lor pentru a ieși apoi la antrenament”. 

În plus, trecutul roș-albastru al lui Eduard Stăncioiu a declanșat o serie de invective greu de reprodus din partea lui Liviu Ungurean. 

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”

VIDEO Moment amuzant la finalul conferinței lui Adrian Mutu: „Jos, jos, jos! CULCAT!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  06 Martie 2022, 12:04
Postat de George Olaru pe 04 Martie 2022, 09:13

*** cum iti permiti tu ma sa iti dai cu parerea ,si mai mult, sa ai vre un cuvint in cine vine sau cine pleaca sau ori ce alta decizie, la rapid? Ai dat tu vre un ban la club, finantezi tu cu ceva acest club, ai tu vre un drept sa faci scandal pe marginea celor selectati sau ne...la acest club? De ce nu te duci tu inpoi la intuneric? Conducerea, indepartati aceste lighioane de clubul nostru, NU REPREZINTA ACEST CLUB IUBIT.

Și TU . ești vreun FCSbist *** care sa născut ieri și nu ai treabă cu Raăidul. La Rapid se ține cont de părerea suporterilor Rapidului DE CÂND E LUMEA , pentru că SUPORTERII sunt esența acestui club , iar cei 2 reprezintă părerea TUTUROR suporterilor. TOȚI ceilalși vin și pleacă , suporterii RĂMÂN!!! Unul ca Stăncioiu , nu are ce căuta la Rapid nici într-o mie de ani!!! Cântă la altă masă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 12:50
Postat de Constantin Dragomir pe 03 Martie 2022, 23:42

Deci cred ca cei 2 penali au făcut și în trecut rău rapidului dar și acum continua sa tragă sforile la club! Știu ca Angelescu este un om deștept și nu se lasă influențat de cei 2 care se cred ei patronii rapidului! Sper ca la prima amenda Niculae și Patronul sa oblice pe cei 2 penali sa plătească amenda iar jandarmeria sa le dea și vre-un an suspendare pe stadion!

Oh , nu sunt penali sunt (ca și MAREA MAJORITATE a suporterilor Rapidului) niște suporteri adevărați , unici , cum în Lume rar mai găsești , niște suporteri la care "noi ceilalți" nici nu putem VISA măcar!!! Stai jos , ai nota UNU!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 12:46
Postat de mike59 pe 04 Martie 2022, 00:48

Singura speranță a Rapidului pentru a construi ceva consistent este să se descotorosească de asemenea așa-ziși "suporteri". Astfel de indivizi au făcut și în trecut mult rău echipei. Din cauza unora ca acest "bocciu" s-a ales prafu de un club de tradiție. Victor Angelescu și Daniel Niculae trebuie să-i țină cât mai departe pe acești indivizi de echipă. Și pe vremea lui G. Copos puneau presiune pe jucători îi amenințau dacă nu le dădeau bani ș.a.m.d. Dani Coman poate spune mai multe pe această temă. A fost printre puținii care i-a înfruntat și și-a făcut viața foarte grea. Acum etapă de etapă când nu joacă fără suporteri fac tot posibilul să creeze probleme prin "coregrafiile" care nu au nicio legătură cu normalul. Și clubul trebuie să plătească. Nu știu de ce nu sunt identificați respectivii și să li se interzică accesul. Vor juca pe noul Giulești. Probabil un meci cu spectatori și trei suspendare. Liga ar trebui să ia în considerare faptul că suporterii corecți civilizați ai Rapidului sunt privați din cauza acestor huligani de posibilitatea participării directe la astfel de evenimente și să găsească soluții de identificare și interzicerea huliganilor pe stadioane. PS: În următoarea perioadă prevăd că Adi Mutu va avea o viață foarte grea. Boccii și *** abia așteaptă să nu aibă echipa rezultate ca să-i ceară demisia. Angelescu și Nicolae nu trebuie să cedeze în fața lor. Mutu trebuie lăsat să arate, dacă are de arătat ceva.

Tu nu ești decât un FCSBist vopsit în rapidist. Cântă la altă masă , ai spus numai neadevăruri și aberații.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează