FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Gigi Becali și anunțul care aprinde derby-ul cu Rapid: „O să-i ajut cu coregrafia pe cei din Peluza Nord”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, spune că vrea să treacă peste orice conflict cu Peluza Nord / foto: GSP +32   FOTO
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, spune că vrea să treacă peste orice conflict cu Peluza Nord / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 13:06 / Actualizat vineri, 13 august 2021 17:51

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, spune că vrea să treacă peste orice conflict cu Peluza Nord și declară public că le va finanța ultrașilor conduși de Gheorghe Mustață scenografia pentru derby-ul cu Rapid de duminică.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

Cu 2 zile înaintea derby-ului Rapid - FCSB, s-au vândut 22.000 de bilete. În plus, 3.000 de abonați ai giuleștenilor sunt așteptați la meci. Suporterii FCSB-ului vor fi la rândul lor prezenți pe stadion în număr mare.

„Cred că vor fi și suporterii noștri, vor veni în jur de 8.000. O să avem și noi coregrafie frumoasă. M-a impresionat că au fost la Arad și m-am hotărât să-i ajut.  O să-i ajut cu coregrafia”, a declarat Becali, în direct la Pro X. 

Acceptă Nordul favorurile conducerii? În trecut, ultrașii îi ironizau pe rivalii de la Dinamo 

În cultura ultras, fanii declină cu vehemență ideea ca scenografiile să le fie finanțate de patroni sau să provină din alte surse exterioare. Totuși, de-a lungul anilor, numeroase galerii din România au beneficiat de foloase financiare din partea propriului club sau din partea sponsorilor. 

În urmă cu șapte ani, la un derby cu Dinamo jucat pe Arena Națională, ultrașii roș-albaștrilor îi luau peste picior pe suporterii „câinilor” printr-un banner ironic. 

Gigi Becali și anunțul care aprinde derby-ul cu Rapid: „O să-i ajut cu coregrafia pe cei din Peluza Nord”

Acum, suporterii celor de la FCSB par să apeleze la aceleași metode înaintea confruntării cu Rapid.

Și MM Stoica a dat-o la pace cu ultrașii de la Peluza Nord

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a uitat de conflictele cu Peluza Nord și strigă adunarea înaintea derby-ului cu Rapid.

„De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea. 

Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena!”, a scris MM Stoica pe Facebook, alături de un videoclip cu suporterii roș-albaștrilor.

+28 FOTO

VIDEO Imagini din arhivă: Peluza Nord, în acțiune la baza din Berceni

Citește și alte știri despre Gigi Becali: 

Gigi Becali confirmă GSP: „Gata, Tănase a semnat! Ce să caute în Turcia sau Arabia Saudită?” + primă fabuloasă în contract

Gigi Becali a încercat o repatriere de senzație la FCSB: „Am vorbit cu el, dar nu s-a putut!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
106467374887804
Adrian Adi  •  14 August 2021, 12:14
Postat de maldini_1986 pe 13 August 2021, 22:45

Aia 3-400 de amarasteni sunt "Peluza Nord" la fel cum FC FCSB este Steaua Bucuresti...

Nici daca ii numeri de doua ori nu is 400 hai sa fim seriosi

cris4co
cris4co  •  14 August 2021, 11:27

Sa ne recite ceva si din BestSeleru lu Matale...

1745flo
1745flo  •  14 August 2021, 10:49

Nea Gigi, veste mai ai, învață-i acuma niște cântece bisericești ca ei oricum nu au ce striga! Cum cu fcsb nu există scandări, iar vor incuraja echipa lui Talpan, amărâții!÷)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează