FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Anunț-șoc în Giulești » O piesă de bază a Rapidului se gândește la retragere: „Vreau să mă apuc de futsal!”

Junior Morais, primul din stânga, alături de Alexandru Albu și Cristian Săpunaru // foto: Imago Images
Junior Morais, primul din stânga, alături de Alexandru Albu și Cristian Săpunaru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 13:48 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 14:58

Junior Morais (35 de ani), fundașul stânga de la Rapid, anunță că s-ar putea retrage din fotbal la finalul sezonului și ar putea trece la futsal.

Adus de Rapid în vară după ce petrecuse doi ani în Turcia, la Gaziantep, Junior Morais are contract cu alb-vișiniii până la finalul sezonului în curs. Deși a fost titular incontestabil în acest sezon, în care a adunat deja 14 meciuri, apărătorul brazilian se gândește să se retragă la finalul sezonului.

Ilie Năstase acuză că baza Voinţa i-a fost furată de Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred! M-a păcălit, merg la poliție!” » Marica, replică evazivă: „Dar ce, ești procuror?”
PROPRIETATE
Ilie Năstase acuză că baza Voinţa i-a fost furată de Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred! M-a păcălit, merg la poliție!” » Marica, replică evazivă: „Dar ce, ești procuror?”

El cochetează cu ideea de a trece la futsal, fotbalul în sală, sport „inventat” pe continentul natal al lui Morais, America de Sud.

Junior Morais se gândește la retragere! Vrea să se apuce de futsal

Întrebat de Telekom Sport dacă își va prelungi contractul cu Rapid - scadent în iunie 2022 - Morais a spus: Nu ştiu, să vedem dacă mai am chef. Vreau să-mi caut... Futsal. Vreau să mă apuc de futsal. Încerc aici, în România, dacă nu, în Brazilia. Asta era iubirea mea înainte. Înainte jucam futsal”.

Chestionat dacă nu e îngrijorat că i-ar fi dificil să se descurce, actualul fotbalist de la Rapid a răspuns că „nu, că atunci când merg în Brazilia joc futsal şi îmi place foarte mult”. Morais a adăugat că „trebuie să ştii la un moment dat că trebuie să te opreşti. Sunt şi momente de astea şi e aproape”.

Junior Morais: „Iubesc România foarte mult”

„Sunt din 2011 în România. Când am ajuns aici prima dată era frig şi am zis că plec acasă. Mă bucur mult că am stat aici, iubesc foarte mult această ţară, am o familie, am un copil şi sunt foarte fericit aici”, este declarația de dragoste făcută României de fotbalistul care are 6 echipe în CV: Sao Cristovao (Brazilia), Freamunde (Portugalia), Astra, FCSB, Gaziantep (Turcia) și Rapid.

Campionatul intern de futsal are 7 echipe în componență. Campioana sezonului trecut este CS United Galați, echipă care a ajuns în optimile Ligii Campionilor sezonul trecut.

VIDEO » Vivi Răchită: „Tot încerc să-l conving pe Angelescu să pună un antrenor pe banca Rapidului”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Universitatea Craiova cere întreruperea campionatului: „E o bătaie de joc!”

Dinamo trece FRF la capitolul „Amenințări” în dosarul de insolvență!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dora
dora  •  12 Noiembrie 2021, 14:58

Și pentru futsal este destul de "bătrân" !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează