FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid l-a cucerit pe fostul mare atacant al României: „Va ajunge să conducă fotbalul românesc!” » Despre șansele la titlu: „Acestea sunt atuurile lor”

Giuleștenii impresionează pe toată lumea cu parcursul din 2024 / Sursă foto: Facebook@ FC Rapid 1923 +21   FOTO
Giuleștenii impresionează pe toată lumea cu parcursul din 2024 / Sursă foto: Facebook@ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 15:55 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 22:24

Jean Vlădoiu, 55 de ani, fost atacant de seamă al României, trecut inclusiv pe la Rapid, vorbește despre rezultatele remarcabile reușite de giuleșteni în 2024. Cu cinci victorii în tot atâtea meciuri anul acesta, alb-vișiniii și-au depus serios candidatura la titlu, marele obstacol rămas - și cel mai complicat - fiind diferența de puncte față de FCSB.

Într-un interviu acordat sâmbătă Gazetei Sporturilor, Vlădoiu a vorbit despre punctele forte ale Rapidului și aspectele care l-au impresionat în cele cinci partide câștigate anul acesta. Fostul fotbalist, care nu mai ocupă nicio funcție în fotbal în acest moment, a radiografiat șansele giuleștenilor la titlu, dar și transferurile reușite în ultima perioadă de Șucu.

Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”
RAPID - HERMANNSTADT 2-0
Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

Jean Vlădoiu, impresionat de Rapid: „Jucători valoroși, atmosfera, stadionul...”

„Până la titlu mai este drum lung, este acolo FCSB, care a demonstrat, de asemenea, că are un an bun. Dar Rapid și CFR sunt echipele cu care FCSB se va bate în play-off. Încă se mai joacă, vor fi foarte multe puncte puse în joc în play-off. Momentan, datorită punctelor și avansului, putem spune că FCSB e favorită.

(...) Încă nu putem spune că avem o favorită certă, dar sunt șanse mari ca titlul să ajungă la FCSB. Însă nimic nu este jucat. Campionatul intern a crescut în bine, mă refer la special la cele trei echipe (n.r. FCSB, Rapid și CFR).

Rapid s-a întărit, a adus jucători valoroși, jucători care s-au integrat foarte repede. E atmosfera, e stadionul... Este foarte greu să câștigi în Giulești. Acestea sunt atuurile lor pentru a spera la titlu încă din acest an, de ce nu? 

Rapid l-a cucerit pe fostul mare atacant al României: „Va ajunge să conducă fotbalul românesc!” » Despre șansele la titlu: „Acestea sunt atuurile lor”
Jean Vlădoiu, în stânga // foto: Imago Images

Mă bucur pentru Rapid, sunt oameni pricepuți acolo, s-au făcut transferuri, există emulația suporterilor. Este un club bine organizat în acest moment. Pe viitor, o să vedeți că va ajunge să conducă fotbalul românesc!”, a declarat Vlădoiu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Rapid face investiții cu cap, inclusiv în tineri jucători români, chiar dacă pe unii îi împrumută. Așa trebuie făcut, trebuie să aduci și jucători străini, dar de valoare. Degeaba îi aduci dacă nu fac diferența
- Jean Vlădoiu

Jean Vlădoiu îi felicită pe oamenii de la Rapid: „Asta înseamnă să aduci jucători de valoare. Jos pălăria!”

Vlădoiu laudă priceperea conducerii din Giulești, fiind de părere că transferurile reușite de Rapid merită fiecare cent investit. „Asta înseamnă să aduci jucători de valoare”, crede „Charlie”.

„Pe Krasniqi îl știam, dar ceilalți doi sunt două transferuri foarte reușite (n.r. Rrahmani și Burmaz). Rapid stă foarte bine în atac, și pe bancă stă la fel, foarte bine. Portar, de asemenea, Aioani apără senzațional. Asta înseamnă să aduci jucători de valoare, care sunt antrenați, nu vin după pauze de șase luni, un an, care s-au integrat imediat. 

E foarte ușor când ai valoare. Fără valoare și personalitate, nu reziști. Jos pălăria pentru ceea ce au făcut la Rapid în ultimii ani!”, a mai spus Vlădoiu.

1994-1995e perioada în care Vlădoiu a îmbrăcat tricoul Rapidului. A reușit 22 de goluri în 43 de meciuri jucate pentru giuleșteni

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Rapid - Hermannstadt 2-0

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

VIDEO „Te deranjează că FCSB nu vă ia în calcul la titlu?” » Săpunaru a dat răspunsul pe loc: „Nu sunt ironic”

Citește și alte știri despre Rapid:

VIDEO Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

VIDEO „Un singur lucru aș avea de zis” » Dan Șucu, nemulțumit! N-a plecat de la stadion până nu și-a spus oful

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Adi1919
Adi1919  •  22 Februarie 2024, 19:29
Postat de magic4ever pe 19 Februarie 2024, 15:04

Vladoiu a fost un atacant bun al Romaniei,a inscris 132 de goluri in liga 1 si a fost golgheter la Dinamo,Rapid si Steaua

Ma refeream la titlu..Dar nu pot să-l cataloghez ca "mare atacant"..nici măcar statura nu avea..

Adi1919
Adi1919  •  22 Februarie 2024, 19:25
Postat de cris4co pe 19 Februarie 2024, 18:21

Vladoiu a fost bun atacant...daca nu-l stii inseamna ca n-ai in cap decat un Club,nu si Echipa Nationala...

Stai liniștit,nu am nici un club in cap și dacă-l am sigur ăsta nu ajungea acolo... Atacant a fost,dar nu așa mare precum titlul..

Dobermannul
Dobermannul  •  19 Februarie 2024, 19:18
Postat de _Adrian_1 pe 19 Februarie 2024, 18:13

Uneori devine plauzibila ideea ca de fapt ciobanul are placerea secreta sa-si bata joc de gigime, ceva in stil Caligula dar fara crime samd. :))

Lui nu-i trebuie trofee ca face bani din altceva. L-au speriat dupa puscaria facuta si acum e cuminte slabindu-si echipa cand i se cere. In schimb i se da prezenta excesiva in media, prezenta dupa care orgoliul lui tanjeste enorm. Il doare in cot de fanii FCSB pe care doar ii abureste din cand profitand de un bazin imens de simpatie initiala.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează