FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI

Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi

ristiano Bergodi (59 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a anunțat primul 11 și rezervele, iar trei jucători importanți nu se regăsesc în lot.
ristiano Bergodi (59 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a anunțat primul 11 și rezervele, iar trei jucători importanți nu se regăsesc în lot.

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 19:29 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 19:55

Duelul dintre Rapid și Sepsi, ultimul din etapa #4 a play-off-ului Superligii, se joacă luni, de la 20:30. Cristiano Bergodi (59 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a anunțat primul „11” și rezervele, iar trei jucători importanți nu se regăsesc în lot.

Eșecul cu CFR Cluj „a cântărit” foarte mult pentru antrenorul italian. Trei jucători de bază au fost lăsați în afara lotului pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în ceea ce reprezintă duelul ultimelor clasate din play-off.

Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul
REZULTATE ANALIZE
Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul

Trei jucători de bază, OUT din lotul lui Rapid pentru meciul cu Sepsi

Bergodi a decis să facă trei schimbări importante față de meciul cu CFR Cluj, pierdut categoric, scor 1-4. Astfel, Jayson Papeau (27 de ani), Alexandru Albu (30 de ani) și Damjan Djokovic (33 de ani) au fost lăsați în afara lotului pentru acest duel.

Papeau și Djokovic au fost schimbați la pauză de Bergodi, la scorul de 0-4. Albu a fost, în schimb, integralist în eșecul de pe Giulești.

Echipa de start trimisă de Bergodi: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Nu vorbim acum despre titlu. Ești la 4 puncte de lider, apoi pierzi 3 meciuri, te-ai îndepărtat și la revedere cu titlul. Obiectivul la începutul campionatului a fost locurile 1-3. Ar fi un pas înainte ca Rapid să ajungă din nou, după mulți ani, în cupele europene.

Nu e ușor ca de la o zi la alta să omogenizezi grupul, să lucrezi la relațiile interumane, relațiile de joc. Nu a fost ușor. Din păcate, am avut o perioadă proastă și ne-am îndepărtat de titlu.

Avem 7 meciuri, eu spun că locul 2 este realist. Vom lupta. Cine greșește mai puțin, cine are mai multă încredere în calitățile și valoarea jucătorilor probabil va câștiga acest loc foarte, foarte important.

S-au spus prostii despre mine, că nu am câștigat niciodată un titlu. Eu nu am avut niciodată o echipă de titlu, niciodată! Uitați-vă la cariera mea și spuneți-mă dacă am avut vreodată o echipă pregătită să câștige un titlu.

- Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - Sepsi

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Match Preview - Rapid - Sepsi

Citește și alte știri:

Un club uriaș din Europa, pe urmele lui Philip Otele » Oferta anunțată în străinătate: „Asta e strategia”
TRANSFER
Un club uriaș din Europa, pe urmele lui Philip Otele » Oferta anunțată în străinătate: „Asta e strategia”
Un „rival” o învață pe Rapid: „Au nevoie de 4-5 jucători” » Sugestie de transfer în direct: „E peste tot ce au ei la mijloc”
RAPID
Un „rival” o învață pe Rapid: „Au nevoie de 4-5 jucători” » Sugestie de transfer în direct: „E peste tot ce au ei la mijloc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  16 Aprilie 2024, 00:02
Postat de freddy pe 15 Aprilie 2024, 19:56

"Eu nu am avut niciodată o echipă de titlu, niciodată!" Ai avut la Craiova. Ai jucat un titlul pe masa la Craiova și ai dat chix. Sper din suflet sa continui la Rapid.

Chiar a avut echipă de titlu? Sau a ajuns din întâmplare pe locul 2 datorită covid? Că până la întreruperea campionatului, diferența era mică între locul 2 și locul 6. Și dacă jucau pe bune Pepsi, Feștila și Craiova cu echipa ilfoveană, aveau și acum șanse la titlu oltenii.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  15 Aprilie 2024, 21:27

Ce antrenor slab

conicor2008
conicor2008  •  15 Aprilie 2024, 20:47

Bergodi este cel putin la fel de inteligent ca seful lui ... . "Dati-mi bah, echipa de titlu, eventual campioana inaintea ultimei etape si va arat ca iau titlul!". Pai dupa victoria cu 4-0 impotriva Stelei parca se vedea campion. Si el si Sucucu si cam toti rapidistii! Dupa ce au pierdut toate 3 meciurile jucate pana acum in play-off, nu mai este schipa de titlu! SSi nici el antrenor de titlu nu mai e! De parca ar fi fost vreodata!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează