FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid nu a primit licenţa, însă Copos e preocupat de arbitraj: "Este o mizerie ordinară ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 12:26

Rapid nu a primit licenţa pentru sezonul viitor, însă Georghe Copos discută cu totul alte probleme. Patronul giuleştenilor critică arbitrajul de la partida de aseară, pierdută de echipa sa la Giurgiu, cu Astra, scor 2-3.

"Am văzut şi aseară un arbitraj la fel cum am văzut şi joi. Este o mizerie ordinară ce se întîmplă. Pur şi simplu îşi bat joc de această echipă.

Aseară a fost ofsaid clar, iar la Roman, în meciul cu Concordia, în loc să se dea penalty a fost eliminare. Aşa ceva! Nu ştiu. Mai bine tac, nu vreau să mai spun nimic", a afirmat Copos, pentru Mediafax.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
tonciumarin
tonciumarin  •  13 Mai 2013, 21:29

Cum poate exista atata fatarnicie inr-un om,fara a fi taxat de societatea civila ?! V-ati batut joc de tot ce a insemnat RAPID,fosti mari jucatori,staff ( pe Cristi Costache l-ati obligat sa plateasca cartea despre RAPID dupa ce, cu emfaza, la o sedinta a Clubului Aristocratic Rapid a-ti promis ca o veti sponsoriza!),etc.Pe Marian Rada si Florica Draghici i-ati 'citit' ca sunt sufletisti si ii tratati ca pe sclavi! Cu ce drept mai vorbiti despre RAPID,dak l-ati nenorocit ?! La ce bun invocati' armata de avocati' cand aveti o cohorta de incompetenti in jurul Dvs.care au distrus Rapidul ?RAPIDUL NU MOARE NICIODATA !

daniel84
daniel84  •  13 Mai 2013, 19:03

Aici are dreptate siCopos,dar arbitrajul asta romanesc este slab,slab asa cum o sa devina si cmpionatul romanesc de fotbal din ce in m-ai mediocru

dihorul
dihorul  •  13 Mai 2013, 17:03
Postat de octavianus pe 13 Mai 2013, 15:13

Savarina tu ai inceput BATAIA DE JOC altii nu fac acum decat ca niste lasi ce sunt sa loveasca in "cineva" cazut...ceva nou pt Romania ?? VINDE SI PLEACA !! mai ai tupeu sa spui ca te uiti la meciurile Rapidului ?? esti un "criminal" si sper sa infunzi puscaria in toate dosarele pe care le ai.

Gand la gand... Ba domnule Copos, curentul il platesti atunci cand vezi meciurile Rapidului?? NU cred!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează