FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID, SÎMBĂTĂ, 20:15, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid nu revine în Giuleşti » Fanii deschid porţile, Copos le închide

Gazonul din Giuleşti arată foarte bine, el fiind întreţinut de CS Rapid
Gazonul din Giuleşti arată foarte bine, el fiind întreţinut de CS Rapid

Articol de - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 08:16

Galeria şi Răzvan au obţinut acordul celor de la CS Rapid ca alb-vişiniii să joace în Giuleşti cu Chiajna, dacă patronul achită pînă sîmbătă 35.000 de euro. Finanţatorul a refuzat


În Giuleşti continuă calvarul privind stadionul "Valentin Stănescu", deşi se părea că salvarea a venit de la suporteri, care, aşa cum a anunţat Gazeta pe 1 august, s-au implicat pentru a rezolva litigiul dintre CS Rapid, administratorul bazei, şi clubul de fotbal. Liderii de galerie, însoţiţi de Răzvan Lucescu, au mers la Ministerul Transporturilor, proprietarul stadionului, şi au discutat cu ministrul Anca Boagiu, căreia i-au cerut să se implice în conflictul dintre cele două părţi. Iniţiativa lor părea că a dat roade şi, astfel, alb-vişiniii vor putea evolua împotriva Concordiei în Grant, dacă George Copos va achita 35.000 de euro din datoria de 150.000 de euro pînă sîmbătă, urmînd ca restul să fie plătit pînă pe 3 septembrie.

"Să crească găini acolo!"
Surpriză, însă! George Copos a refuzat categoric înţelegerea şi a anunţat că meciul se va disputa la Piteşti. Patronul nu recunoaşte creaţa şi spune că şi cei 35.000 de euro, adică 150.000 de lei, ar depăşi restanţa financiară. "Am fost şi am făcut punctajul, datoria noastră totală pentru utilităţile la stadion e de 121.000 de lei. Ni s-a raportat acest lucru în scris. Nu înţeleg de ce ei propun acum să achităm 150.000 de lei. Vom evolua la Piteşti cu Chiajna, ei să-şi ia stadionul acasă, să crească găini şi alte orătănii pe el", a spus Copos, care a încheiat: "Noi sîntem gata să plătim chiar şi 150.000 de lei, 121.000 de lei datoria şi 30.000 sponsorizare către o secţie de lupte, baschet, oină. Dar datoria se termină aici".

"Vrem fie cu un parteneriat public-privat, fie cu o concesiunare a stadionului pe o perioadă de timp cu obligativitatea noastră de a investi cîteva milioane de euro în modernizarea stadionului"
George Copos, patron Rapid

Nuntă şi drum lung în ziua meciului
Giuleştenii încă mai caută explicaţii pentru eşecul suferit în etapa trecută cu U Cluj (0-2), la Mediaş, iar jucătorii susţin că au fost prea obosiţi. Aceştia sînt supăraţi că au fost cazaţi la Sibiu, într-un hotel la restaurantul căruia în ziua meciului a fost o nuntă, fotbaliştii plîngîndu-se că nu s-au putut odihni la prînz. În plus, drumul pînă la stadion a fost parcurs într-o oră şi jumătate, cîtorva dintre elevii lui Lucescu jr. făcîndu-li-se rău în autocar! "Toţi sîntem vinovaţi, inclusiv noi, cei din conducere", a spus Dinu "Vamă".

Excursie pentru fani
Galeria rapidistă nu concepe să nu facă deplasarea în Polonia, la partida tur cu Slask Wroclaw, şi s-a organizat încă de pe acum. Astfel, cei care vor dori să asiste la meci pot ajunge acolo dacă achită 45 de euro. Plecarea se va face în dimineaţa zilei de 17 august. În preţ e inclus transportul cu autocarul, dus-întors, o noapte de cazare şi preţul biletului. Polonezii au anunţat deja preţurile tichetelor: 50 zloţi polonezi (52,3 lei) la tribuna descoperită şi 90 zloţi polonezi (94,14 lei) la cea acoperită. Site-ul oficial al leşilor anunţă că în ziua disputei,18 august, preţurile vor fi mai mari cu 20 de zloţi (20, 92 lei).

Arbitru cu ghinion
Partida Slask - Rapid, meci tur din play-off-ul Europa League, programat pe 18 august, de la ora 21:00, va fi condus la centru de arbitrul Michael Weiner. Neamţul care lucrează ca poliţist a mai arbitrat de două ori echipele româneşti, purtîndu-ne ghinion de fiecare dată. În 2004, Steaua a pierdut acasă cu Zeleznik, din Serbia (1-2), iar în urmă cu doi ani Dinamo a suferit un eşec categoric în faţa lui Galatasaray (0-3), tot pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bbfucker
bbfucker  •  11 August 2011, 19:16

"Patronul nu recunoaşte creaţa şi spune că şi cei 35.000 de euro, adică 150.000 de lei, ar depăşi restanţa financiară. " bah stiristii curului e creanta nu creata:))) sunteti praf:))

geovany01
geovany01  •  11 August 2011, 12:29

plateste cofetare sau macar lasa ne pe noi sa achitam , lasa combinatiile tale cu mircea sandu sa inchiriezi national carnati... Cred k nu te lasa m sandu sa platesti k doar trebuie sa recupereze investitia din minunea national arrrrsandu

catzulinho
catzulinho  •  11 August 2011, 11:56

35 ? TREI ZECI SI CINCI ? Simt ca innebunesc nea Copos :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează