FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI, AZI, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rapid pleacă astăzi ca favorită cu FC Vaslui în primul derby al noului sezon » Tradiţia e vişinie

Mihai Roman e unul dintre jucătorii de bază pe care contează Răzvan Lucescu la Rapid
Mihai Roman e unul dintre jucătorii de bază pe care contează Răzvan Lucescu la Rapid

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 23:32

Giuleştenii vor da azi piept cu Vaslui pentru a treia oară în debutul sezonului, avînd deja două succese de partea lor.


Răzvan Lucescu va debuta ca antrenor al Rapidului într-o partidă oficială în această seară, la întîlnirea cu Vaslui, şi are şanse mari să o facă cu o victorie, tradiţia fiind de partea sa. Va fi pentru a treia oară cînd alb-vişiniii vor începe sezonul împotriva moldovenilor, prima oară fiind în 2005, cînd formaţia lui Porumboiu a promovat în premieră în Liga 1. Atunci, rapidiştii s-au impus cu 1-0, în deplasare. Celălalt meci programat în debutul sezonului s-a disputat anul trecut, în Grant, şi a fost adjudecat tot de giuleşteni, 2-0.

De asemenea, în precedentul său mandat în Grant, cînd a stat pe bancă trei campionate, Răzvan nu a pierdut niciodată în prima etapă. Mai mult, ultima înfrîngere a vişiniilor în debutul unui sezon s-a întîmplat în 1993, anul în care echipa a fost preluată de George Copos, cînd formaţia din Grant a pierdut în deplasare, cu U Cluj (0-2).

Lui Hizo îi e greu cu Rapid
Din 20 de meciuri disputate împotriva giuleştenilor, Viorel Hizo a cîştigat doar trei partide, a reuşit patru egaluri, iar 13 confuntări le-a pierdut. Ultimul succes al tehnicianului împotriva Rapidului datează de acum 12 ani, pe 3 noiembrie, pe vremea cînd pregătea Ceahlăul, iar pe banca alb-vişiniilor se afla Mircea Lucescu. "Dulăul" nu stă foarte bine nici la duelurile cu Răzvan Lucescu. Din cinci întîlniri, Hizo nu are nici o victorie împotriva fostului selecţioner, reuşind doar trei remize, alte două partide pierzîndu-le. (Corina Marinaş)

20 de ani au trecut de la ultima înfrîngere a Rapidului în prima etapă, pe teren propriu. În august 1991, giuleştenii au pierdut cu Steaua (1-2)

Rapid - FC Vaslui
Stadion Regie, 18:30, DigiSport
RAPID: D. Coman - Creţu, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - I. Apostol, Alexa, Herea - Deac, Sburlea, M. Roman
Antrenor Răzvan Lucescu
Rezerve: Straton, Rui Duarte, Ezequias, Cassio, Pancu, Oros, Grigorie, Surdu
FC VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Cînu, Papp, Bălace - R. Neagu, Pavlovici, Wesley, L. Sînmărtean - Adailton, Yero Bello
Antrenor Viorel Hizo
Rezerve: Puia, Zmeu, Gladstone, Milisavljevici, Temwanjera, Gerlem, R. Costin
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad) Asistenţi: Cr. Nica (Ploieşti), A. Oniţa (Constanţa)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
aliciuc
aliciuc  •  22 Iulie 2011, 14:28

Suporterii rapidisti sunt constienti de lipsa omogenitatii lotului si asta le provoaca frisoane care se transpun in jigniri la adresa fanilor vasluieni, nu ca nu ar fi si lepre printre fanii vasluieni care posteaza comentarii...dar putin respect trebuie acordat: campionatul care s-a incheiat am terminat pe 3 si in returul de la Vaslui am vazut o echipa rapidista care s-a aparat constant, ceea ce va face si Lucescu azi, fiind constient de superioritatea valuienilor la mijloc! Succes FC Vaslui! Daca inscriem in prima repriza, castigam! Tot Vasluiul va sustine si iesenii sa isi aminteasca unde se afla: Liga a II-a, sa promoveze si apoi vor putea sa dea replica vasluienilor! Succes FC Vaslui!

geovany01
geovany01  •  22 Iulie 2011, 14:07

Batem la 2 goluri diferenta...

flyarad
flyarad  •  22 Iulie 2011, 13:42
Postat de tu_flo pe 22 Iulie 2011, 08:46

Cioarelor ce batae luati voi astazi :) :) RAPID - VASLUI 1 - 3 HAI VASLUI HAI VASLUI LA PELUZA NORDULUI...........

Comentariul tău... @tu_flo inavta sa scrii bai pedofil de vaslui ! Vrei sa iti dam like pe facebook sa te simti important, ca stim toti ca face parte di specia "molus cocalarus"?!.Vezi-ti de babele din satul ma-tii si mai fa-le o vizita pe la 3 dimineata cu toporul in mana!!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează