FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid reia azi campionatul cu gîndul la titlu! Nu l-a mai luat din 2003

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 10:24

Şumudică a cedat presiunii lui Copos şi admite în premieră că Rapid poate lua campionatul în acest sezon

Marius Şumudică şi-a schimbat discursul şi recunoaşte că se gîndeşte că poate lua titlul cu Rapid, dar cu o condiţie: alb-vişiniii să obţină două victorii în primele două etape, azi, cu Unirea, în Grant, şi etapa viitoare, la Galaţi. "Acum mă gîndesc doar la meciul cu Unirea, trebuie să luăm toate punctele. Mai avem pînă la partida cu Oţelul. Gălăţenii au luat o opţiune serioasă după ce au cîştigat meciul cu Pandurii fără să-l joace, dar eu spun că nu e totul încheiat. Dacă îi batem acolo, putem să ne gîndim şi noi la titlu", a spus antrenorul giuleştenilor.

Declaraţia lui Şumudică vine după ce George Copos a spus în Gazetă: "Doar la titlu trebuie să ne raportăm în meciurile care urmează! Eu n-am făcut atîtea eforturi financiare să rezolv transferurile cerute în această iarnă doar ca să prindem un loc de Europa League. Acum l-am adus şi pe Vidanov. La ce echipă avem, nu e normal să ne gîndim numai la locul unu?!". Răspunsul antrenorului: "Domnul Copos face eforturi mari să ţină această echipă. Aşa e, a plătit aproape 500.000 de euro săptămîna aceasta. Sînt bani mulţi pe criza asta şi trebuie apreciat pentru asta".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
inspu
inspu  •  25 Februarie 2011, 20:45

ciorile malai viseaza dar nu-si platesc kiria la stadion oricum echipa e pe etnobotanice grav asa ca luati-l pe Shumi si la BALACEANCA adunarea

liliacu
liliacu  •  25 Februarie 2011, 20:23

sper sa produca surpriza urziceniu si sa bata sau macar un egal si sa bage mortu in giulesti

cismasuciprian
cismasuciprian  •  25 Februarie 2011, 15:29

dc as fi in buc sau pe langa as veni cu gasca mea mereu acolo.....dar sunt f departe...asa ca ce i ce tineti cu rapid va rog eu mergeti si sustineti echipa...fz rapid

Vezi toate comentariile (14)
Comentează