FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

Rapid salvată de LPF şi FRF? » Hagi s-a enervat: "Liga să respecte cluburile corecte, care au luat licenţa!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 17:46

Hagi s-a enervat după ce s-a scris că Sandu şi Dragomir ar încerca să facă scăpate anumite cluburi care n-au luat licenţa.

" Normal, noi trebuie să ne menţinem în primul eşalon. Dacă se va ţine cont de dosarul de licenţiere, atunci ar trebui să cadă doar o echipă, Bistriţa. În campionatul românesc trebuie să fie 18 echipe, pentru că aşa e normal şi logic. Televiziunile dau banii pentru 18 echipe, nu pentru 16 sau 15. Apoi, trebuie să se ţină cont de dosarul de licenţiere.

Să respectăm legile! În Spania, cine nu ia licenţa merge în liga a doua, punct!  Şi eu investesc în fotbal, am fost corect şi mi-am luat licenţa. Incredibil ce-am putut să citesc în aceste zile în presă. M-am îngrozit, o nebunie totală de variante cînd lucrurile sînt simple. Scenariile şi scenaritele să fie în altă parte! Liga să respecte oamenii şi cluburile care au fost corecte şi şi-au luat licenţa! Vreau să fie clar, e logic să rămînă în Liga 1 doar echipele care au avut un dosar foarte bun şi şi-au primit licenţa.

Aşa, pot să cumpăr şi eu jucători de 200.000 de euro şi să uit să-i mai plătesc, apoi intru în insolvenţă. Vorbim de fair-play. Cine are licenţă, să rămînă! Asta e! Şi eu dacă n-o să am, o să mă duc în B şi C", a spus Hagi la Fanatik Show de la Digisport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (75)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  15 Mai 2013, 20:13
Postat de eugeniustin pe 15 Mai 2013, 02:42

anomalia este urmatoarea.tu pe plan sportiv retrogradezi dar te te zbati sa iti platesti jucatorii iar o echipa care intra in insolventa, deci care isi poate permite jucatori cu salarii mult mai mari-pe care nu le plateste niciodata- si deci mai valorosi si care deci te bat in meciurile directe. sa ramana in liga 1.pai e corecte?

tu nu stii ce vorbesti,vere,...unde ai vazut tu jucatori neplatiti?????????????a depus vreunul memoriu??a fost declarat liber de contract???NUUU??...deci mucless...sunt la zi

redsef2005
redsef2005  •  15 Mai 2013, 17:58

Gândirea nu l-a dat niciodată afară din casă pe Hagi, asta nu poate susţine nimeni niciodată. El s-a obişnuit de când juca la Sportul lui Nicu Ceauşescu şi la Steaua lui Valentin să îl doară în cur de reguli şi regulamente, totul era interpretat şi răsucit de cei de sus de tot ca să iasă bine pentru ai lor, să nu fie rău... Totul e simplu ca bună ziua: ai retrogradat pe teren, te duci în B şi la revedere; nu ai bani să ţii o echipă, iar nu ai ce căuta în Liga PROFESIONISTĂ de fotbal, te duci şi joci la amatori!! Nu sunt suficiente echipe pentru un campionat de 18 (şi nu sunt!), rămân mai puţine; cine face faţă valoric, financiar, logistic - adio şi n-am cuvinte!

alessyo49
alessyo49  •  15 Mai 2013, 09:26

Mah reje.....se vede cu nu ai prea fost la scoala.....tu care ai fost fotbalist ar trebui sa dai ultimul astfel de declaratii.....eu propun ca din sezonul viitor Liga 1 de fotbal sa se numeasca Liga Licentelor si sa nu se mai joace fotbal, ci sa fie doar concurs de dosare (ca la facultate) de licentiere....sa va ia dreaq de analfabeti, ca numai in Romania vezi prostiile astea....Barca si Real cred ca au datorii jumate cat PIB-ul Romaniei dar pentru aia nu au probleme de acest gen.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close